16 / 04 / 2024

Vitrin Evleri nerede

Vitrin Evleri nerede

Vitrin Evleri güncel fiyatlarına göre 1+1 daireler 340 bin TL'den başlıyor. 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 52 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor.

Vitrin Evleri'nde 5 bin TL peşinatla 120 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği!

İstanbul Anadolu Yakası Sultangazi'de bulunan Vitrin Evleri 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Vitrin Evleri'nde 5 bin TL peşinatla 120 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği ile satışlarına devam ediyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları!

Sultangazi Sur Yapı Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Peki Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları ne kadar?

Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Cihan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Rezidans 78 bin 639 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki satışları bu başlayacak olan Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Bağ Bahçe Evleri nerede?

Bağ Bahçe Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje 26 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Peki Bağ Bahçe Evleri nerede?

Gül Park Yaşam Evleri nerede?

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gül Park Yaşam projesinde yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gül Park Yaşam Evleri nerede?

Nef Kağıthane Evleri nerede?

Nef Kağıthane 03 projesinde peşinat ödemesi 24 ayda yapılıyor. Toplam 335 adet konut, 143 adet ofis ve 12 adet mağaza yer alan Nef Kağıthane Evleri nerede?

Demir Romance Evleri nerede?

Demir Romance projesinde daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 776 tane daire yer alıyor. Peki Demir Romance Evleri nerede?

Nef Merter 14 Evleri nerede?

Nef Merter 14 Rezidans'ta yer alan dairelerin teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Proje 10 ve 15 katlı 2 bloktan oluşuyor. Peki Nef Merter 14 Evleri nerede?

Semerkand Line Evleri nerede?

Semerkand Yapı imzası ile inşa edilen Semerkand Line Bakırköy Rezidans'ta konut fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki satışları devam eden Semerkand Line Evleri nerede?

Avrupa Konutları Kale Evleri nerede?

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ projesi 599 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan daireler 599 bin liradan başlangıç gösteriyor. Peki Avrupa Konutları Kale Evleri nerede?

Sur Yapı Vitrin Evleri kampanyası!

Sur Yapı Vitrin Konutları'nda dairelerin Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. Proje 239 tane daireden oluşuyor. Sur Yapı Vitrin Evleri kampanyası kapsamında 5 bin TL peşinat ile ev sahibi olunabiliyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri ödeme tablosu!

Sur Yapı Vitrin projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Proje 45 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. İşte Sur Yapı Vitrin Evleri ödeme tablosu...

Nest Menemen Evleri nerede?

İzmir İli'nin Menemen İlçe'sinde yer alan Nest Menemen projesinde 3+1 daireler 123 metrekare ile 126 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. "Nest Menemen Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Ege-Koop Başkent Evleri nerede?

Ege-Koop Başkent Evleri daire tipleri 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edildi. Toplam 640 adet daire bulunan proje 150 milyon liralık yatırım değerine sahip."Ege-Koop Başkent Evleri nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Vitrin Evleri nerede Haberi

Vitrin Evleri nerede

Vitrin Evleri projesinde sauna, oturma ve dinlenme alanları, soyunma odaları, basketbol alanı, yansıma havuzları ve yüzme havuzu, fitness merkezi, kafe, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Vitrin Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 239 adet daireden oluşan projede dairelerde teras ve göl manzarası bulunuyor.


Vitrin Evleri projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Dairelerin Aralık 2016'da teslim edileceği proje TEM otoyoluna yakın bir bölgede, Maslak-Levent hattına 5 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Vitrin Evleri projesi projesinde ödeme planına göre yüzde 25 peşinatı ise teslimde ödeniyor, teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev için yüzde 75 kredi kullanılarak sadece taksit sağlanıyor. Ayrıca kampanya kapsamında yüzde 5 indirim uygulanıyor.


Vitrin Evleri güncel...