17 / 04 / 2024

viyana zero project yarışması

viyana zero project yarışması

Atatürk Havalimanı’nda yürütülen ‘engelsiz havalimanı’ projesi tüm dünyadan seçilen 54 erişilebilirlik uygulaması arasında yer aldı. Viyana merkezli Zero Project’in yürüttüğü yarışmada Türkiye’den seçilen tek uygulama Atatürk Havalimanı oldu...

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu.

Tesla’nın çılgın projesi 'Project Dojo' ortaya çıktı!

Dünyanın en zengin insanları sıralamasında başı çeken Elon Musk, "Project Dojo" adını verdiği süper bilgisayar projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladığını duyurdu. İşte detaylar...

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Nivars Project müstakil villalarda yüzde 30 peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

Nivars Project imzasıyla Sakarya'da hayata geçirilen projenin kampanya detayları belli oldu. Proje yüzde 30 peşin ya da 60 aya varan vade fırsatıyla satışa sunulacak.

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Şanlı ve Mıkhaıl Mıronov ortaklığında kuruldu.

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gözde Besli tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

viyana zero project yarışması Haberi

viyana zero project yarışması


Atatürk Havalimanı’nda yürütülen ‘engelsiz havalimanı’ projesi tüm dünyadan seçilen 54 erişilebilirlik uygulaması arasında yer aldı. Viyana merkezli Zero Project’in yürüttüğü yarışmada Türkiye’den seçilen tek uygulama Atatürk Havalimanı oldu. 


Birleşmiş Milletler Vienna International Center’da düzenlenen iki günlük konferansta seçilen projeler, akademisyenler, kamu görevlileri, sivil toplum temsilcilerinin de yer aldığı yaklaşık 450 katılımcıya sunuldu. TAV İstanbul İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Şefi Emrah Gürer ve Terminal İşletme Şefi Barış Temur da konferansa katılarak engelsiz havalimanı projesini katılımcılarla paylaştı. Gürer ve Temur, proje yönetimi tarafından verilen sertifikayı da TAV İstanbul adına aldı.


TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü havalimanları kültürel ve ekonomik paylaşımı tetikleyen sosyal buluşma alanları olduğunu söyledi. Havalimanlarının herkes için erişilebilir olmasının önem taşıdığını belirten Ünlü, “Türkiye’nin ve İstanbul’un ana giriş kapısı...