26 / 04 / 2024

Vizyon Yapı Real Merter iletişim

Vizyon Yapı Real Merter iletişim

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Vizyon Yapı Real Merter iletişim!

Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Vizyon Yapı Real Merter iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yiğit tarafından kuruldu.

Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Denıs Tugushev tarafından kuruldu.

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   25 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Durmuş tarafından kuruldu.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Dörtel Vizyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

Vizyon Yapı Real Merter iletişim Haberi

Vizyon Yapı Real Merter iletişim

Güngören Real Merter Rezidans'ta konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile yükselen proje 10 katlı 3 bloktan oluşuyor. 


Real Merter satılık daire fiyatları konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 50 peşinatta, kalan bedel için 12 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. 


Dairelerin minimum 66 metrekare, maksimum 185 metrekare olarak dizayn edildiği Real Merter Güngören teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. Projede 248 daire ile birlikte 157 ticari birim yer alıyor. 


Güngören Real Merter'nin sosyal yaşam alanları içerisinde; sauna, buhar odası, güvenlik, yüzme havuzu, fitness center, her daireye özel otopark ve çocuk oyun alanları mevcut. 


TEM Otoyolu’na 5 dakika havalimanı’na 10 dakika, E-5 Karayolu’na 5 dakikalık yakınlıkta olan Real Merter Rezidans'ta banka kredisiyle...