20 / 04 / 2024

Vodafone Arena çatı kaldırma işlemi

Vodafone Arena çatı kaldırma işlemi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: "Vodafone Arena'da çatı kalkmaya başladı, önümüzdeki hafta sonu bitmiş olacak"dedi.

Fikret Orman: Çatı kaldırma işleminden sonra kritik süreci atlatmış olacağız!

Yapımı devam eden yeni statları Vodafone Arena'da önemli aşamaya geldiklerine değinen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Çatı kaldırma işleminin tamamlanmasıyla kritik bir süreci atlatmış olacağız" dedi.

Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma çalışmaları başladı!

Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma çalışmalarına başlandı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Vodafone Arena'nın çatısını oluşturacak bölümün 50 santimetreye kadar yukarı kaldırıldığı belirtildi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Vodafone Arena'nın zemini için 12 milyon lira harcandı!

Beşiktaş Kulübü, açılışı için geri sayıma başlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın maliyetini sponsorlardan çıkaracak. Yeni stadın çatısı için 50 milyon liranın üzerinde para harcanırken, zemin için kasadan çıkan rakam 12 milyon lira civarında.

Vodafone Arena'nın çatı kaplamasında son mebran döşendi!

Beşiktaş camiasının açılışını heyecanla bekleiği Vodafone Arena'da çatı tamamlandı. Siyah-beyazlıların mabedinde son mebranın kaplanması sonrası sadece çimlerin serilmesi işlemi kaldı.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Vodafone Arena’nın çatısı projedekiyle aynı değil mi?

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da çatı kaplama işlemi başladı. Ancak taraftarlar çatıya döşenen malzemeyi görünce hayal kırıklığına uğradı çünkü projede gösterilen çatı kaplaması ile aynı değil...

Vodafone Arena çalışmalarında son durum!

Beşiktaş Kulübü'nün inşası devam eden yeni stadında, çatı bloğuna membran serme işlemine başlandığı belirtildi. Açıklamada "Yeni yuvamız Vodafone Arena'da önemli bir aşamaya geçildi." denildi.

Vodafone Arena inşaatında son aşamaya gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'da çelik çatı üzerinde yapılan kedi yolu ve çatı kaplamasını tutacak oval boruların montajı tamamlandı. Son vinçin de sökülmesinin ardından çimlendirme çalışmaları başlayacak.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları başladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın ne zaman tamamlanacağına ilişkin “Tahmin ediyorum sonlarına geldik. Bundan sonrası branda ile çatıyı kapatmak. Bir hafta 10 güne çatıya elektrik lambalarını takmayı hedefliyoruz” dedi.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları 15 Ocak'ta başlıyor!

Vodafone Arena'da ana çatı iskeleti sorunsuz bir şekilde yerine oturtulurken gözler 15 Ocak'tan itibaren başlayacak olan zemin çalışmalarına çevrildi. Beşiktaşlı yönetici Umut Güner, Vodafone Arena'nın zemini için kusursuzu aradıklarını söyledi.

Vodafone Arena'nın inşaatı ne durumda?

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden yeni stadyumu Vodafone Arena'da, yerine kaldırılan çatının ilk halkasından sonra ikinci halkanın montajı da büyük ölçüde tamamlandı. Çelik çatının tamamlanmasın ardından çatı örtüsü kaplama işlemine geçilecek.

Vodafone Arena'nın yapımında sona gelindi!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın yapımında artık sona gelindi. Çatı konstriksiyonunun tamamlanmasıyla, halat gerdirme işlemleri sonrası çatı kaldırılacak ve çim ile koltukların montajına başlanacak.

Vodafone Arena'nın bitirilmesi sabırsızlıkla bekleniyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın çatısının kaldırılmasının kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, "Çok büyük bir sabırsızlık var. İnşallah şuraya bir an evvel dönelim" dedi.

Vodafone Arena'nın inşaatı heyecanlandırıyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Ormaıı, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği'nde yaptığı açıklamada inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın çatısının kaldırılmasının kendilerini heyecanlandırdığını belirtti.

Vodafone Arena çatı kaldırma işlemi Haberi

Vodafone Arena çatı kaldırma işlemi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapımı devam eden Vodafone Arena'da çatının kaldırılmasına başlandığını hatırlatarak, "Önümüzdeki hafta sonu bitmiş olacak" dedi.


Beşiktaşlılar Derneği tarafından Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir otelde düzenlenen yemeğe katılan Orman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın sıkıntılarının çok olduğunu, bu nedenle de çok çalışılması gerektiğini söyledi.


Çalışırken temsil işlerinde zorlandıklarını anlatan Orman, "Beşiktaş'ın 170'e yakın derneği var. Her dernekte etkinlikler oluyor. Sadece Türkiye'de de değil, Avustralya'daki, Amerika'daki derneklerinde etkinliklerine katılmaya çalışıyorum. Güney Afrika'da da Beşiktaşlılar Derneği'ni açtık. İngiltere için 'Güneş batmayan imparatorluk' derlerdi, güneş batmayan kulübüz hamd olsun" ifadelerini kullandı.


Yapımı süren Vodafone Arena hakkında değerlendirmede bulunan başkan Fikret Orman, inşaatın tüm hızıyla devam ettiğini aktararak, şöyle konuştu:


"Çatı kalkmaya başladı, önümüzdeki hafta sonu bitmiş olacak. Niyetimiz en kısa sürede bitmesi. Bu sezon...