25 / 04 / 2024

Vodafone Arena çalışmalarında son durum!

Vodafone Arena çalışmalarında son durum!

Beşiktaş Kulübü'nün inşası devam eden yeni stadında, çatı bloğuna membran serme işlemine başlandığı belirtildi. Açıklamada "Yeni yuvamız Vodafone Arena'da önemli bir aşamaya geçildi." denildi.



Beşiktaş Kulübü'nün inşası devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da çatı bloğuna membran serme işleminin başladığı bildirildi. 


Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Vodafone Arena'daki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü kaydedildi. 


Açıklamada, "Camiamızın ve taraftarlarımızın sabırsızlıkla beklediği yeni yuvamız Vodafone Arena'da önemli bir aşamaya geçildi. Hummalı bir çalışmanın sürdüğü Vodafone Arena'da çatı bloğuna membranın serilme işlemine başlandı" ifadeleri kullanıldı.


AA


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yapımı devam eden Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da çatı bloğuna membran serilme işlemi başladı.


Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş’ta, taraftarların sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena’da sona yaklaşılıyor. Arena’da son olarak çatı bloğuna membran serilme işlemine başlandı. Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz hafta Vodafone Arena’nın açılacağı tarih ve açılış programı ile ilgili bilginin kısa süre içinde kamuoyu ile paylaşılacağını aktarmıştı.


Bugün




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da önemli bir asamaya geçildi. Hummalı çalışmanın devam ettiği stadyumda, çatı blokuna silikon kaplamalı fiberglass örgü membranın serilmesine başlandı. Açılıs tarihini doğrulamayan; ancak 19.03 saatini veren kulüp başkanı Fikret Orman şunları dile getirmişti: "Biraz daha sabır istiyorum. Cünki'ı inşaat aceleye gelmez. Üzeri kaplanacak, zemine cim serilecek. Onlar kök salacak. 'Yaptım, oldu, bitti' demeden en iyi eseri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz." 



Zaman


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


CAMİANIN dört gözle açılmasını beklediği Vodafone Arena'da yeni bir döneme girildi. Çatı inşaatının tamamlanması ile membran serme işlemi başladı. Çatı kaplamasının özel malzemesi kirişlere yerleştiriliyor. Bu işlemin ardından çim serilmesine geçilmesi planlanıyor. 


Sözcü



Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da membran çalışmaları başlarken stadın maketinde görülen ürüne göre farklı ürünün kullanılması dikkat çekti. Bu değişikliğin önceki ürünün bazı problemlerinin olmasından dolayı yapıldığı ortaya çıktı.


Çatıya kuş ayarı


İlk uygulamanın güneş ışığını yansıtması, temizlik, kuşlar ve su tutması gibi sıkıntıların olabileceği öğrenildi. Stadın kuş göç yolu üzerinde olması nedeniyle çatıyı pisletecek olmaları, temizliğinde herhangi bir sorunun oluşmaması ve suyun akıp gitmesi için farklı bir ürün tercih edildiği belirtildi.

İlk gösterilen ürün ise suyu tutması ve bu nedenle temizlenme sorunu oluşturacak olması nedeniyle tercih edilmedi. Ayrıca yeni ürünün ışık geçirgenliği sebebiyle çevreci özelliği olduğu ve en güzel tarafının ise ışığı dağıtabildiği için ışık oyunları gibi şansların olacağı bilgisine ulaşıldı.



Yeni Şafak



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beşiktaş'ı 'gurbetçi olmaktan kurtaracak, yeniden İnönü sıcaklığını yaşatacak Vodofone Arena'da geri sayım sürüyor. Siyah-Beyazlılar, inşası devam eden Vodofone Arena 'da çatı bloğuna membran serme işleminin başladığını açıkladı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, ''Camiamızın ve taraftarlarımızın sabırsızlıkla beklediği yeni yuvamız Vodofone Arena'da önemli bir aşamaya geçildi. Hummalı bir çalışmanın sürdüğü Vodofone Arena'da çatı bloğuna membranın serilme işlemine başlandı'' ifadelerini kullandı.



Habertürk


Geri Dön