25 / 04 / 2024

Vodafone Arenada sona yaklaşılıyor

Vodafone Arenada sona yaklaşılıyor

Dolmabahçe'de yapımına hızla devam edilen Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı. Vodafone Arena'da çalışmalar 24 saat aralıksız sürüyor.

İşte inşaatında sona gelinen 11 stat!

Son yıllarda birçok yeni stat Türkiye'ye kazandırılırken bu furyanın son halkası Vodafone Arena oldu. Beşiktaş'ın stadının açılmasının ardından gözler yapımı devam eden diğer statlara çevrildi. İşte yapımında sona gelinen 11 stat:

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Vodafone Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı!

10 Nisan tarihinde açılışı gerçekleştirileceği duyurulan Vodafone Arena Stadı'nda çalışmalar sona yaklaştı.

Vodafone Arena'da çimler seriliyor!

Siyah-Beyazlıların yaklaşık 2,5 yıldır yapımı süren yeni stadyumu Vodafone Arenada futbol oynanacak alandaki zemin düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Futbol sahasının çimlendirme öncesi son hazırlıkları da yapıldı...

Vodafone Arena'nın 5 Nisan'da açılması planlanıyor!

Beşiktaş’ta taraftarların sabırsızlıkla ve heyecanla beklediği Vodafone Arena’da sona yaklaşılırken, stadın açılış tarihi de belli oldu. Süleyman Seba’nın doğum günü olan 5 Nisan'da Vodafone Arena’nın resmi açılışının yapılması planlanıyor.

Vodafone Arena en geç 30 Nisan'da açılacak!

Beşiktaş yönetimi, yapımında artık sona gelinen Vodafone Arena'yı en geç 30 Nisan'da açmayı planlıyor. Beşiktaş o tarihte ligin 31. hafta karşılaşması için Kayserispor'u konuk edecek.

Vodafone Arena'da sona gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Vodafone Arena'nın açılışı 19 Mart'a mı alınacak?

Sayısız tarih ortaya atıldı, aksaklık üzerine aksaklık yaşandı ama artık sona yaklaşıldı. Stadın sponsoru Vodafone, açılış için hazırlıklara başladı, davetiyeler bile bastırıldı.

Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor.

Vodafone Arenada sona yaklaşılıyor Haberi

Vodafone Arenada sona yaklaşılıyor

Dolmabahçe'de yapımına hızla devam edilen Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı. Çalışmaların 24 saat aralıksız sürdüğü ve Türkiye'nin ilk akıllı stadı olması özelliğini taşıyacak 41 bin 903 kişi kapasiteli stadyumunun bu yıl içinde tamamlanması...