20 / 04 / 2024

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.


Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin nisan sayısında yer alan yazısında, göreve geldiklerinde çağdaş bir Beşiktaş oluşturmayı hedeflediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:


"İşte Vodafone Arena, bu hedefimizi gerçekleştirmek için atılmış en önemli adımımızdır ve güneşli günlerin başlangıcıdır. Ankara, Konya, Olimpiyat, Başakşehir derken, iki buçuk yıllık süreçte büyük mücadeleler verdik. Tüm zorluklara rağmen, futbol takımımız sizlerin inancı ve desteğiyle her sezon şampiyonluğa oynadı. Öncelikle benimle birlikte ellerini taşın altına koyan yönetici arkadaşlarıma, Vodafone başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza, bu stadın yapılması için tuğla koyan Beşiktaşlılara, nereye gidersek gidelim yağmur, çamur demeden bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Vodafone Arena'nın yapımında çalışan tüm emekçilerimize teşekkür etmek istiyorum. Bu başarı, bu gurur hepimizin." 


Yeni stadın 10 Nisan Pazar günü devlet protokolü ve pan kurulu üyelerinin katılacağı törenle açılacağını, siyah-beyazlı takımın 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile yapacağı lig maçıyla hizmete gireceğini hatırlatan Orman, "Artık hasretimiz sona eriyor. Evimize dönüyoruz." ifadelerini kullandı. 


- "Vodafone Arena'da şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız"


Açılış etkinliklerinin yaz aylarına kadar devam edeceğini dile getiren Fikret Orman, şunları kaydetti:


"3B yapmak istiyoruz, Beşiktaş, Barcelona ve Bayern Münih olarak hazırlık maçları oynama niyetimiz var ama bu biraz da futbolun takvimine göre netleşecek. Aynı zamanda gönül ortağımız Vodafone ile büyük konserlere imza atmak istiyoruz. Yirmi dört saat yaşayacak, tüm İstanbul'un çekim merkezi olacak, maçlarımızın yanı sıra düzenlenecek etkinliklerle on binlere ev sahipliği yapacak interaktif müzeye, Türkiye'nin en büyük Kartal Yuvası'na, balo salonuna, müzik stüdyosuna, restoranlara sahip muhteşem bir yaşam merkezi yaratıyoruz. Türkiye'nin incisi semtimizde yaptığımız Vodafone Arena'da şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız."


Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de her biri final niteliği taşıyan kalan 8 maçın 3'ünü Vodafona Arena'da oynayacaklarını hatırlatarak, taraftarlara, "Sizlerden ricam, takımımız Şeref'iyle oynayıp, Hakkı'yla kazanırken desteğinizi devam ettirmeniz." çağrısında bulundu.



AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni stadyum ile bir devrin kapanıp başka bir devrin ise başlayacağını söyledi. Yalova’da Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katılan Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman, Vali Selim Cebiroğlu ile Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti.


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, kalan karşılaşmaların tümünü alarak şampiyon olmak istediklerini söyledi. Orman, “Bu futbol, centilmenlik müsabakası, hangisi hak ediyorsa ki; biz hak ettiğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe de kendisi hak ettiğini düşünüyordur. Normal böyle şeyler. Sonucu futbolcuların belirleyeceği, sahada oynanan bir spor olmasını temenni ediyoruz” dedi.


Orman, Beşiktaş’ın Alman yıldızı Mario Gomez’in, takımda kalıp kalmayacağı şeklindeki soruya ise, “Mario Gomez zaten Beşiktaş’ta top oynuyor. Bu konuda hiçbir sıkıntı yok” yanıtını verdi.


Fikret Orman, Pazartesi günü açılışı yapılacak yeni stadyum için Bursaspor ile yapacakları ilk karşılaşma nedeniyle İDO’nun Bursa ve Yalova’dan gidiş-dönüş olmak üzere ek sefer koyduğunu açıkladı. Vodafone Arena’nın hizmete girmesiyle Beşiktaş’ta bir devrin kapanıp bir başka devrin ise başlayacağını söyleyen Orman, “Beşiktaş, dünyanın en lüks, en teknolojik, en güzel stadına kavuşuyor. Onun için de çok mutluyuz” şeklinde konuştu.


Sözcü



Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah- Beyazlı kulübün dergisindeki yazısında yeni statları Vodafone Arena’da şampiyonluğu taraftarlarlar birlikte kutlayacaklarını belirtti. İşte Orman’ın yazısından satırbaşları:


* Göreve geldiğimizde en önemli hedefimizin, kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş’ı yaratmak olduğunu açıklamış ve “Güneşli günler çok yakında gelecek” demiştik. İşte Vodafone Arena, bu hedefimizi gerçekleştirmek için atılmış en önemli adımımızdır ve güneşli günlerin başlangıcıdır.


* Tüm zorluklara rağmen, futbol takımımız sizlerin inancı ve desteğiyle her sezon şampiyonluğa oynadı. Öncelikle benimle birlikte ellerini taşın altına koyan yönetici arkadaşlarıma, Vodafone başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza, bu stadın yapılması için tuğla koyan Beşiktaşlılar’a, bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Vodafone Arena’nın yapımında çalışan tüm emekçilerimize teşekkür etmek istiyorum. Bu başarı, bu gurur hepimizin...


* Açılış için geri sayıma başladık. Öncelikle 10 Nisan günü devlet protokolü ve Divan Kurulu üyelerimizle resmi açılış yapacağız. İlk maçımızı ise 11 Nisan günü oynayacağız. Açılış etkinliklerimiz yaz aylarında da devam edecek. 3B yapmak istiyoruz; Beşiktaş, Barcelona ve Bayern Münih olarak hazırlık maçları oynama niyetimiz var. Aynı zamanda gönül ortağımız Vodafone ile büyük konserlere imza atmak istiyoruz.


* Türkiye’nin incisi semtimizde yaptığımız Vodafone Arena’da şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız. Lider futbol takımımız ve camiamızla birlikte, mutlu sona kilitlenmiş durumdayız. Her biri final niteliğinde olan 8 maç var önümüzde. Bunların üçünü, sizlerin desteğini alarak evimizde oynayacağız. Sizlerden ricam, takımımız Şeref’iyle oynayıp, Hakkı’yla kazanırken desteğinizi devam ettirmeniz.


Cumhuriyet




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Nisan sayısında yer alan yazısında, göreve gelirken çağdaş bir Beşiktaş oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Orman, "Vodafone Arena, hedefimizi gerçekleştirmek için atılmış en önemli adımımız ve güneşli günlerin başlangıcıdır.


Artık hasretimiz bitiyor, evimize dönüyoruz. Şampiyonluğu hep birlikte Vodafone Arena'da kutlayacağız" ifadesini kullandı.



Sabah


Geri Dön