25 / 04 / 2024

Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil Maltepede

Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil Maltepede

Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve vekili Mustafa Ekşi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret etti. Maltepe’deki TVF Pro Beach 2014 organizasyonunun gelecek yıllarda geniş katılımlı olarak, daha büyük bir alanda yapılmasına karar verild

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Federasyon Başkanı: Kurbanlık Fiyatları Yükseldi, Ancak Normal Seviyede!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Küçükbaş hayvanlar için 7 bin TL, büyükbaş hayvanlar için ise 84 bin TL'den başlayan fiyatlar belirlendi.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! İşte Nihat Özdemir'in istifa nedeni!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. İşte Nihat Özdemir’in, istifa gerekçeleri...

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Dr. Tamer Saka, Yapı Ürünleri Federasyon Başkanı oldu!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu’nun (YÜF) Genel Kurul Toplantısı’nda, Başkanlığa TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka seçildi...

Tamer Saka, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı oldu!

TÇMB Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini üstlenmesi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Nihat Özdemir’in yerine, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Tamer Saka’yı görevlendirdi...

Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Erdem Çenesiz oldu!

Türkiye Seramik Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nun, bu yıl 9'uncusu düzenlendi. Kurulda Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı olarak Erdem Çenesiz seçildi.

Nihat Özdemir, TFF başkanı oldu! 

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine tek aday olarak katılan Nihat Özdemir yeni başkan seçildi.   

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

AVM’cilere yeni başkan Zafer Kurşun

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun (TAMPF) yeni başkanı Zafer Kurşun oldu. İkinci seçimli Olağan Genel Kurulda TAMPF'da kurucu başkan Vahap Küçük, görevini Kurşun’a devretti.

TAMPF Başkanı Vahap Küçük görevi Zafer Kurşun'a devretti!

110 milyar dolarlık modern perakendenin çatı kuruluşu Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'nun ilk başkanı Vahap Küçük, bugün koltuğu Başkanvekili Zafer Kurşun'a devrediyor.

ETİK ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler: Yatırımcı bulmak güç dedi!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı (ETİK) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Ege'de termal turizmle birlikte 12 ay 'sürdürülebilir' bir turizm ortaya koymanın mümkün olabileceğini söyledi.

Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil Maltepede Haberi

Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil Maltepede

Voleybolun geleceği, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Maltepe’de düzenlenen “TVF Pro Beach 2014” organizasyonunun başarısından söz edilerek, gelecek yıllarda organizasyonun geniş katılımlı olarak, daha büyük bir alanda yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

"Hedef kitleyi yakalayabiliriz"


Başkan Kılıç, “Belirli bir tarih belirledikten sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşürüz, sahilde bulunan geniş alanı sizlerin imkânına sunmaya çalışırız. Size tahsis etmiş olduğumuz alanda daha önce Açık Hava Sinema Günleri düzenlemiştik. Tanıtımı çok iyi yapıldı. Türkan Şoray ve Tarık Akan geldi. Büyük bir katılım oldu. Aynısını voleybol organizasyonlarımızda da yapabilir, hedef kitleyi buraya yönlendirebiliriz” dedi.

Voleybol Federasyonu yetkilileri de, Maltepe’de bulunan spor salonları hakkında bilgi alarak, Kılıç’a desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, kendisini federasyon binasında ağırlamaktan onur duyacaklarını belirttiler.


Maltepe...