25 / 04 / 2024

Weltew Home mağaza

Weltew Home mağaza

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Weltew Home 100’üncü mağazasını açtı!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, 100’üncü mağazasını hizmete açtı...

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Marmo Home 4 yeni mağaza açacak!

Kurulalı henüz iki yıl olmasına rağmen önemli adımlar atmayı başaran Marmo Home, önümüzdeki yıl 4 mağaza açmayı planlıyor. Firma, ihracat yaptığı pazar sayısını da artıracak...

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Tepe Home online mağaza yatırımlarını artırıyor!

17 mağazasıyla hizmet veren Tepe Home, 2019'da üç yeni konsept mağazasının açılışını yaptı. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, "2020'de online mağaza ciromuzun artiş ivmesinin hızlanmasını bekliyoruz" dedi...

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Weltew Home Gürcistan’da mağaza açtı!

600’ün üzerinde satış noktasıyla yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren Weltew Home, büyümeyi sürdürüyor. Gürcistan’da yeni mağazasını açan Weltew Home, yatırımlarına devam edecek.

Weltew Home yıl sonuna kadar 65 mağaza açacak!

Mobilya sektöründe yurtdışında ve yurtiçinde faaliyet gösteren Weltew Home, hedef büyüttü. Firma, yıl sonuna kadar yurtiçinde 50 ve yurtdışında 15 şube açacak.

Tetri Home 3 mağaza açacak!

Kendi tasarımlarını üreten ve hem iç piyasaya sunan hem de yurt dışına ihraç eden Tetri Home'un yurt içinde 5 mağaza, 20 corner ve 30 toptan bayisi var.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Weltew Home mağaza Haberi

Weltew Home mağaza

Koronavirüs dönemine rağmen yatırımlarına son sürat devam eden Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı. Firma, Weltew Home isminin sonuna eklediği “İnegöl’den” ibaresi ile marka ismine yeni bir oluşuma da imza attı.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Balcı, İnegöl mobilyasının Türkiye’ye ve dünyaya açılan kapısı olma hedefiyle çalışmalarını yürüttüklerini ve marka isminde bu şekilde bir yenilik yaptıklarını dile getirdi. Mobilya sektöründe Türkiye’de kaliteli üretim denilince ilk akla gelenin ve mobilyanın yeni başkentinin İnegöl olmasını amaçladıklarını dile getiren Bahri Balcı, “2020 yılı markamız adına yatırım yılı oldu. Pandemiye rağmen 12 Milyon TL’lik pazarlama yatırımı gerçekleştirdik ve mağazalaşma atağımızı bu sene de sürdürdük. Yurt içinde 90 mağaza sayısına ulaştık ve geçtiğimiz seneye oranla...