19 / 04 / 2024

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...



Yarım asırı geride bırakan Tepe Home, sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. 60 bin metrekare kapalı alanda üretimini sürdüren firma, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yeni mağazalar açmayı planlıyor.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Bilkent Holding  çatısı altında faaliyetlerini sürdüren tepe Home, Türkiye genelinde toplam 17 mağazasıyla hizmet veriyor.

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza, yurt dışında ise bir yeni bayiliğin hizmete girdiğini belirterek, yıl sonuna kadar yurt içinde dört yeni mağaza daha açmayı planladıklarını, ayrıca yurt dışı bayilik görüşmelerinin de sürdüğünü söylüyor. Levent Çapan, Tepe Home'un yeni hedeflerini anlattı.

Mağaza sayınız ve ürün çeşitliliğiniz hakkında bilgi verir misiniz?

"Türkiye genelinde toplam 17 mağazamız bulunuyor. 2020 yılı içinde en az 4 mağaza daha açmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda müşterilerimizin ürünlerimizi online olarak alabileceği, altyapısını ve ürün gamını her geçen gün güçlendirdiğimiz e- ticaret sitemiz ile Türkiye'nin her şehrine ürünlerimizin satışını gerçekleştirebiliyoruz."

Yeni yatırı planlarınız hakkında bilgi verir misiniz?

"Öncelikle, yurt içi ve yurt dışı perakende mağazacılık hedeflerimiz kapsamında daha fazla tüketiciye ulaşmak için yeni satış noktaları açmayı sürdürüyoruz. 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza, yurt dışında ise bir yeni bayimizin açılışı gerçekleşti. Yılın sonuna kadar yurt içinde dört yeni mağaza daha açmayı planlarken yurt dışında bayilik görüşmelerimiz de sürüyor. 2020 yılında yatırımlarımızı yönlendirdiğimiz onlime mağazamızda da ciromuzun artış ivmesinin daha da hızlanmasını bekliyoruz. 


Geri Dön