26 / 04 / 2024

Westside İstanbul iletişim

Westside İstanbul iletişim

Westside İstanbul projesi, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Westside İstanbul Evleri; Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Westside İstanbul'da 36 ay 0 faizle! Yüzde 5 peşinatla!

Westside İstanbul projesinde yer alan konutların ödemeleri için 36 ay faizsiz vadelendirme ya da yüzde 5 peşinatlı seçenekler uygulanıyor. Projede teslimler Mart 2017'de yapılacak.

Westside İstanbul'da 0 faizle! 200 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Beylikdüzü Westside İstanbul projesi kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirmeler yapılıyor. Projede düşük peşinat oranları ve indirimler de sunuluyor.

Westside İstanbul Evleri adres!

Westside İstanbul Rezidans projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede dükkanların metrekare bazında fiyatları 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Westside İstanbul Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları!

Toplam 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Westside İstanbul 'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları...

Beylikdüzü Westside Evleri nerede?

Daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul'da çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Proje toplam 1.155 adet daireden oluşuyor. Peki Beylikdüzü Westside Evleri nerede?

Westside İstanbul'da lansmana özel yüzde 5 peşinatla! 190 bin TL'ye!

Lansmana özel yüzde 5 peşinat ile 36 ay faizsiz vadelendirme sunulan Westside İstanbul projesinde ayrıca konutta yüzde 8 ticari alanlarda yüzde 18 oranında KDV firmadan uygulanıyor.

Westside İstanbul: Korular arasında bir yaşam!

Beylikdüzü sakinlerinin hatıralarını yaşadığı Beylikdüzü korularıyla çevrelenmiş Westside İstanbul'da ev alanların; spor yapmak ve oksijen depolamak için evlerinin birkaç adım ötesine geçmeleri yeterli olacak.

Westside Beylikdüzü'nde 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından yükselen Westside İstanbul projesi, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede, yüzde 5 peşinat ile 36 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.

Westside Beylikdüzü satılık daire!

Westside Beylikdüzü satılık daire fiyatları 160 bin TL'den, dükkan fiyatları ise 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 600 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Westside İstanbul'da avantajlı fiyatlar özel ödeme koşullarıyla!

Beylikdüzü sakinlerinin hatıralarını yaşadığı Beylikdüzü korularıyla çevrelenmiş Westside İstanbul'da ev alanların; spor yapmak ve oksijen depolamak için evlerinin birkaç adım ötesine geçmeleri yeterli olacak.

Westside İstanbul ev fiyatları!

Westside İstanbul projesinde 1.115 adet daire ve 166 adet cadde dükkanı bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. İşte Westside İstanbul ev fiyatları...

Westside İstanbul satış ofisi iletişim!

Westside İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Cadde dükkan fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteren proje toplam 166 adet dükkandan oluşuyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların alanları 40 ile 210 metrekare, dükkanların ise 20 ile 1.323 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satış ofisi!

10 katlı 15 bloktan oluşan ve 73 bin 800 metrekare alan üzerine yayılan Westside İstanbul, 36 ay faizsiz ödeme seçeneği sunuyor. Beylikdüzü Westside İstanbul satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz İstanbul iletişim bilgisi!

Deniz İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen proje 122 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Beyazhane İstanbul iletişim!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 1.380 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Beyazhane İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 544 59 29 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Westside İstanbul iletişim Haberi

Westside İstanbul iletişim

73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Westside İstanbul projesi 166 dükkan ve 1.155 konuttan meydana geliyor.


2017 yılının Mart ayında teslimlerin yapılacağı Westside İstanbul Beylikdüzü'nde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Dairelerin alanları 40 metrekareden ile 210 metrekare arasında değiştiği Westside İstanbul projesinde 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, açık/kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, saunalar, fitness center gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Westside İstanbul projesinin ödemelerinde yüzde 5 peşinatın yanı sıra 36 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. 


Westside İstanbul adres

Adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 

Westside İstanbul iletişim

Telefon: 444 9 066

Web adresi: