24 / 04 / 2024

Work Square kurköy

Work Square kurköy

MVK Yapı'nın hayata geçirdiği Work Square projesinin otel haline getirilmesine karar verildi...

ADL Square satışta! Yeni proje! 

ADL Square projesinde satışlar başladı. Proje Arnavutköy Habibler'de hayata geçiriliyor. Peki ADL Square projesinde hangi tip konutlar var? Konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Dünyaca ünlü markalar Emaar Square Mall'a geliyor!

Emaar Square Mall, 2017'den bu yana faaliyet gösteriyor. 138 bin 423 metrekare alanda 491 ayrı markayı çatısı altında bulunduruyor. AVM yönetimi, Türkiye'de faaliyette bulunan global markalara özel davetler yapmaya başladı...

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Walter's Coffee Roastery yeni şubesini Emaar Square'da açtı!

2015 yılından beri Kadıköy Moda'da hizmet veren Walter's Coffee Roastery, dördüncü şubesini Emaar Square Mall'da açtı.

Lens İstanbul'da 50 ay 0 faiz fırsatı!

Lens Yapı'nın Kurköy'de Sabiha Gökçen Havalimanı’na yürüme mesafesinde konumlandırdığı Lens İstanbul'da 50 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor..

Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Toplam bin adet daireden oluşan Emaar Square projesinde peşin alımlarda yüzde 8 indirim sağlanıyor. Libadiye Emaar Square Residence Evleri hemen teslim ediliyor. Peki Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Fibrobeton, Emaar Square Mall'ın dış cephesini kapladı!

Fibrobeton, İstanbul Anadolu Yakası’nda yükselen Emaar Square Mall projesinin 40.000 metrekare dış cephe kaplaması tamamladı.

Emaar Square Mall 28 Nisan'da açılıyor!

Emaar Square Mall, 28 Nisan 2017 tarihinde kapılarını açıyor. AVM, 5000 kişiye istihdam sağlayarak yılda 25 milyon kişiyi ağırlayacak.

Emaar Square AVM Nisan ayında açılacak!

Emaar Square projesinde yer alan AVM'nin açılışı 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. AVM'de kiraların metrekare bazında 125 dolar civarında olması planlanıyor.

Emaar Square'de teslimler başladı!

İSTANBUL’da 2006 yılında faaliyete başlayan dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties, Toscana projesinin ardından hayata geçirdiği Emaar Square projesinde son viraja girdi.

Emaar Square, gelecek yıl faaliyete geçecek!

Emaar Square olacak Dubai'nin ünlü gayrimenkul devi Emaar Properties, Tlirkiye ofisini bundan tam 10 yıl önce açtı.

Demsa, Emaar Square projesinde Galerie LaFayette’i açacak!

Demsa Group, bugün 120’yi aşkın mağazası ve 1.200’ün üzerinde çalışanı ile lüks perakendenin önde gelen gruplarından biri oldu. Demsa, bu yıl sonunda İstanbul’un Anadolu yakasındaki Emaar Square projesinde ünlü Galerie LaFayette’i açacak.

Work Square kurköy Haberi

Work Square kurköy
Ev-Ofis konseptine sahip olacak şekilde tasarlanan MVK Yapı'nın projesi olan Work Square Residence'ın bir bloğu yapılacak değişiklikle otel olacak. Firma yetkilileri bu şekilde konaklama hizmeti de vereceklerini...