19 / 04 / 2024

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç evi

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç evi

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç çifti, Bebek’te buylunan evlerinin kapısının önünde hayranlarının beklemesinden rahatsız oldukları için taşındı.

İnşaat halindeki yeni bina sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Eksikler ve hatalar şok etti!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından inşaat halindeki yeni bir binanın görselini paylaştı. Paylaşıma resmen yorum yağdı, binadaki eksikler ve hatalar şok etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

AFAD uyardı! Marmara Bölgesi için kuvvetli yağmur ve kar yağışı geliyor...

Marmara Bölgesi'ndeki bazı şehirlerde bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağış ve kar yağışı beklendiği açıklandı. Bu kapsamda, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul için uyarı yapıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Ramazan ayına özel fırsatlar yağmur gibi yağıyor Markette! Ayçiçek yağı, 5 kilogram şeker, salça, et, süt ve kâğıt havlular gibi birçok üründe büyük indirimler sizleri bekliyor...

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

Bu aralar emekli, işsiz, anne ve öğrenci her kesime destekler yağmur gibi yağarken, bir müjde de 2000 öncesi Bağ-Kur'lu vatandaşlara geldi. SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylıklarına yüzde 15 ile yüzde 20 arasında bir artış meydana gelecek.

Yaşlılar için yeni uygulamalar kapıda! Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, hazırladığı taslak raporda, yaşlıların ihtiyacı ile ilgili tespit ve öneriler paylaşıldı.Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı 1 Ocak 2023 zammı peş peşe hesaplandı!

Milyonlarca vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşına gelecek zammı merak ediyor. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı ne kadar olacak? İşte 2023 kalem kalem hesaplanan rakamlar...

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında zam depremi! Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası Ocak zammı sık sık gündeme geliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası ne kadar zamlanacak? Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

EYT'lilere Bakan Bilgin'den son dakika şoku! İşte yaş sınırı ve o tarih...

EYT ne zaman çıkacak, şartları neler, kimleri kapsayacak sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. Bakan Bilgin, konuyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte yaş sınırı ve o tarih...

İslam Memiş'ten şok eden EYT açıklaması! Herkes mutlu olacak! Yaş sınırı ve prim günü...

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili yorumlarda bulunan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de çok eden EYT açıklaması geldi. EYT ile ilgili ''herkes mutlu olacak'' diyen Memiş, yaş sınırı ve prim günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç evi Haberi

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç evi

Bebek’te buylunan evlerinin kapısının önünde hayranlarının beklemesinden dolayı sıkıntı çeken Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç çifti, çareyi taşınmakta buldu.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; güvenlik nedeniyle site tercih eden ünlü çift, yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Berfu Yıldız ikilisine komşu oldu. Birbirlerine yakın oturan dörtlü sık sık bir araya...