23 / 04 / 2024

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Ramazan ayına özel fırsatlar yağmur gibi yağıyor Markette! Ayçiçek yağı, 5 kilogram şeker, salça, et, süt ve kâğıt havlular gibi birçok üründe büyük indirimler sizleri bekliyor...



Marketler, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte müşterilerine daha uygun fiyatlı ürünler sunmak için birbiri ardına indirim kampanyaları düzenliyorlar. Bu amaçla, müşterilerine destek olmayı sürdüren bir market, yeni indirimlerini duyurdu ve dikkatleri üzerine çekti. İşte güncel indirim fırsatları...

MİGROS İNDİRİM KAMPANYALARINI YENİDEN DUYURDU!

Migros, ülkemizdeki en büyük market zincirlerinden biri olarak, yeni indirimlerle gündeme geldi. Nisan ayının başlamasıyla birlikte, Migros dördüncü indirim kampanyasını başlatarak, Ramazan ayına özel indirimlerini de duyurdu.

Öte yandan, online marketlerin gelişimiyle birlikte, online alışverişe özel indirimler de yer alıyor. Migros, tüm özel indirimlerini liste halinde paylaşarak müşterilerine bilgi verdi.

Müşterilerine sürekli destek sağlamayı hedefleyen Migros, devam eden indirimli ürünlerine dair bilgi vererek dört ayrı kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Nisan ayı boyunca birçok üründe indirim yaparak, Ramazan ayına özel indirimleriyle de ilgi odağı oldu. Peki indirim listesinde neler yer alıyor?


Geri Dön