26 / 04 / 2024

yakacık life ulaşım

yakacık life ulaşım

3 bloktan oluşan ve 67 konutu bünyesinde barındıran Yakacık Life satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 150 bin liradan başlıyor...

Yakacık Life Kartal nerede?

Yakacık Life Kartal nerede , nasıl gidilir , ulaşım ve adres bilgileri haberin içerisinde yer almaktadır...

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

Tual Adalar Evleri Yakacık satılık!

Tual Adalar Evleri Yakacık projesi Dağ Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Yakında satışa çıkması beklenen Tual Adalar projesinde 700 konut olacak...

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

3. Köprü ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yapımında sona yaklaşılan ve ICA tarafından yürütülmekte olan, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlayan ulaşım yolu araç trafiğine açıldı.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yakacık Tual Adalar ulaşım!

Yakacık Tual Adalar ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek. Toplam arsa alanı 48 bin 157 metrekare olarak belirlenen proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor.

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım!

Pearl of İstanbul Büyükçekmece ulaşım bilgilerine göre proje, Kumburgaz bölgesinde inşa edilecek. Projede konutların yanı sıra, apart otel, ticaret alanı ve marina yer alacak.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

Yakacık Life Projesi!

Teslimlerin hemen yapıldığı Yakacık Life Projesi 67 adet daireden oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler yer alıyor.

yakacık life ulaşım Haberi

yakacık life ulaşım

Yakacık Life satılık daire fiyatları nı haberimizde bulabilirsiniz. Toplamda 67 konuttan meydana gelen ve 3 bloktan oluşan Yakacık Life projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Yakacık Life satılık!


Yakacık Life satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor. Proje, Yakacık'ta Tek Yapı tarafından konumlandırılıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Yakacık Life temel atma töreni yarın gerçekleştiriliyor.


Konut büyüklüklerinin 50 metrekareden başlayıp 117 metrekareye kadar yükseldiği Yakacık Life projesinde  güvenlik ve spor salonu, otopark, yüzme havuzu, kamelyalar yer alıyor.


Yakacık Life teslim tarihi!


Kartal'da Tek Yapı tarafından hayata geçirilen Yakacık Life teslim tarihi 2014 Ocak olarak belirlendi.


Yakacık Life telefon;


Telefon:0216 377 73 33

Web Adresi: tekyapiinsaat.com.tr


Melek...