19 / 04 / 2024

yakacık rönesan sayfiye projesi daireleri

yakacık rönesan sayfiye projesi daireleri

Rönesans Sayfiye projesi Yakacık'ta konumlandırılıyor. Rönesan Sayfiye'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 1 KDV imkanı sunuluyor. Yakacık Rönesan Sayfiye projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 389 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Ankara Yakacık Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Yakacık Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Royal Garden Yakacık'ta 435 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Royal Garden projesi 70 milyon TL yatırım değerine sahip. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017!

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017 kapsamında daireler 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 60 ay sıfır faiz avantajı sunuyor...

Royal Garden Yakacık kazandıracak!

‘Royal Garden Yakacık’ Türkiye’nin lider gayrimenkul markalarından Royal Group imzası taşıyan proje, sunduğu ayrıcalıklar ve yüksek yatırım değeriyle çevresinde yükselen projelerden farklılaşıyor.

Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor!

Yüksek yatırım değeriyle Kartal-Yakacık bölgesi hayata geçirilen Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor. Pojede 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daireler bulunuyor.

Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

Royal Group'tan Yakacık'a 2 yeni konut projesi!

20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Royal Group, kentsel dönüşüm projelerine odaklandı. Firma, Yakacık'ta iki yeni projeye başlayacak.

Sint İnşaat Kartal Yakacık'ta projeler üretiyor!

Sint İnşaat Kartal Yakacık'ta projeler üretiyor. Sint İnşaat'ın Yakacık'ta üç farklı yerde proje inşaatları sürüyor.

Sayfiye Evleri Yakacık güncel daire fiyatları 2017!

2+1 ve 3+1 dairelerin kaldığı Sayfiye Evleri Yakacık projesi toplam 276 adet daireden meydana geliyor. İşte Sayfiye Evleri Yakacık güncel daire fiyatları 2017!

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı açılışı yarın!

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı ile birlikte Pendik'e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Emlak Konut Kartal Yakacık Parselleri değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kartal Yakacık Parselleri değerleme raporu yayınlandı.

yakacık rönesan sayfiye projesi daireleri Haberi

yakacık rönesan sayfiye projesi daireleri

Rönesans Sayfiye projesi Rönesans Konut tarafından İstanbul Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçiriliyor. Yakacık Rönesans Sayfiye projesi 3 blok olarak yükseliyor.



Yakacık Rönesans Sayfiye Evleri 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede toplam 276 adet konut yer alıyor ve projedeki konutların büyüklükleri 68 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Rönesans Sayfiye projesinde sauna,fitness merkezi,yüzme havuzu,dinlenme alanları ve buhar odası gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Yakacık Rönesans Sayfiye fiyat listesi:


1+1 daireler 221 bin TL'den,

2+1 daireler 389 bin TL'den,

3+1 daireler 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Rönesans Sayfiye projesi adres: Balcıdere Sokak No:2 Yakacık-Kartal/İstanbul


Rönesans Sayfiye projesi iletişim:

Tel: 444 76 75 

Web: