26 / 04 / 2024

Yakamoz Doğalgaz Tesisat İnşaat Taahhüt Gıda ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yakamoz Doğalgaz Tesisat İnşaat Taahhüt Gıda ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yakamoz Doğalgaz Tesisat İnşaat Taahhüt Gıda ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat'ta Fulya Dilsiz tarafından kuruldu

Doğalgaz faturasında tesisat no nerede yazar?

Faturanın ödenmesi için illa yeni gelen faturayla yetkili veznelere gitmek zorunlu olmuyor. Eski bir fatura veya tesisat numarası ile birlikte ödeme yapılabiliyor. Peki, doğalgaz faturasında tesisat no nerede yazar?

Doğalgaz açma işlemi ne zaman yapılır?

Doğalgaz açma işlemi için aktif kullanımdan önceki son işlem olan “Gaz Açma İşlemi” için Tesisatçı firmanın Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Tesisat Kontrol Servisi’ne başvuruluyor. Peki, doğalgaz açma işlemi ne zaman yapılır?

Doğalgaz aboneliğine zam geliyor!

EPDK, 2015 yılında doğalgaz dağıtım şirketlerinin abonelerden tahsil edeceği bağlantı tarifeleri, iç tesisat proje onayı, kontrolörlük, güvence bedelleri, test ve işletmeye alma işlem bedelleri ücretlerini belirledi.

Doğalgaz aboneliği 33 lira arttı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 2015 yılında doğalgaz dağıtım şirketlerinin abonelerden tahsil edeceği bağlantı tarifeleri, iç tesisat proje onayı, kontrolörlük, güvence bedelleri, test ve işletmeye alma işlem bedelleri ücretlerini belirledi.

Doğalgaz'a 6 TL'lik zam geliyor!

EPDK, 2015 yılında doğalgaz dağıtım şirketlerinin abonelerden tahsil edeceği bağlantı tarifeleri, iç tesisat proje onayı, kontrolörlük, güvence bedelleri, test ve işletmeye alma işlem bedelleri ücretlerini belirledi.

Doğalgaz faturalarındaki iç tesisat kontrol bedeli iade edilecek!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, 17 şehiriçi doğalgaz dağıtım şirketinin, 'iç tesisat kontrol bedeli' adı altında abonelerinden haksız para tahsil ettiğini ve bu paranın geri iade edileceğini söyledi.

Doğalgaz açma randevusu nasıl alınır?

Doğalgaz açma randevusu, sertifikalı tesisatçı firma tarafından alınıyor. Ancak randevudan önce, abonelik sözleşmesinin yapılması gerekiyor. Peki, doğalgaz açma randevusu nasıl alınır? Doğalgaz aboneliği nasıl yapılır?

Doğalgaz abonelik iptali için gerekli belgeler!

Doğalgaz için, kira sözleşmesi, daireye ait tesisat numarası ve kimlik ile birlikte doğalgaz dağıtım şirketine başvuruda bulunuluyor. Peki abonelik nasıl iptal edilir? Doğalgaz abonelik iptali için gerekli belgeler nelerdir?

Başkent Doğalgaz konutlarda tesisat kontrolleri başlattı!

Başkent Doğalgaz konutlarda tesisat kontrolleri başlattı. Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü (Başkentgaz), Ankaralıların can ve de mal güvenliğini sağlamak amacı ile meskenlerde iç tesisat kontrolleri başlattı.

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

Türkiye, Yemen'de doğalgaz aramaya talip!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yemen Elektrik ve Enerji Bakanı Saleh Somae'ye, Yemen'deki doğalgaz kaynaklarıyla alakalı Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir aramaya, faaliyetine girebileceklerini ilettiğini bildirdi...

Yakamoz Doğalgaz Tesisat İnşaat Taahhüt Gıda ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yakamoz Doğalgaz Tesisat İnşaat Taahhüt Gıda ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yakamoz Doğalgaz Tesisat İnşaat Taahhüt Gıda ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat'ta Fulya Dilsiz tarafından kuruldu. 


200 bin TL'lik sermaye ile kurulan firmanın iş konusu; ikamet amaçlı binaların inşaatını yapmak.


Yakamoz Doğalgaz Tesisat İnşaat Şirketi Adres: Kartaltepe Mahallesi, Ahu Sokak, Ahu Apartmanı, No:7/3...