20 / 04 / 2024

Doğalgaz faturasında tesisat no nerede yazar?

Doğalgaz faturasında tesisat no nerede yazar?

Faturanın ödenmesi için illa yeni gelen faturayla yetkili veznelere gitmek zorunlu olmuyor. Eski bir fatura veya tesisat numarası ile birlikte ödeme yapılabiliyor. Peki, doğalgaz faturasında tesisat no nerede yazar?



Doğalgaz faturasında tesisat no nerde yazar?

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malların doğalgaz aboneleri, adına kesilen doğalgaz faturasını belirtilen son ödeme tarihine kadar ödemek ile mükellef oluyor.


Faturanın ödenmesi için illa yeni gelen faturayla yetkili veznelere gitmek zorunlu olmuyor. Eski bir fatura veya tesisat numarası ile birlikte ödeme yapılabiliyor.


Doğalgaz faturasında tesisat no alanı; ilk yedi hane tesisat numarası olup, sıfırlardan sonraki rakam ise daire numaranızın gösterildiği alan oluyor. Peki, doğalgaz faturasında tesisat no nerde yazar?


Doğalgaz faturasında tesisat no, isim soyisim ve adres gibi bilgilerin hemen altında, ödenecek tutarın hemen üstünde yer alıyor.


Doğalgaz faturasında tesisat numarasının altında ödenecek tutar, son ödeme tarihi, sayaç numarası, fatura tarihi, ilk okuma tarihi, son okuma tarihi, fatura gün sayısı gibi bilgilere de yer veriliyor.



Doğalgaz faturası gelmedi ne yapmalıyım?



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com




Geri Dön