19 / 04 / 2024

Yakup Görceğiz kim

Yakup Görceğiz kim

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Dr. Ramazan Demirtaş'tan 'İlkbahar gelmeden deprem göreceğiz' açıklamasına tepki: Deprem bilimini ucuzlattınız!

Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, X sosyal medya hesabından, Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın ilkbahara işaret ederek yaptığı deprem açıklamasına tepki gösterdi. İşte Demirtaş'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar... 

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon konusunda açıklama yaptı. Yılmaz, “Aylık bazda düşüşleri daha erken göreceğiz. 2023 sonuna doğru, 2024’ün başlarında aylık bazdaki gelişmeleri göreceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan konut sorunuyla ilgili şok açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konut sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Konut arzının arttığını göreceğiz" dedi.

Bakan Özhaseki: Arz talep dengesini sağlayıp konut fiyatlarını düşüreceğiz!

Bakan Özhaseki, konut fiyatlarındaki arz talep dengesini sağlamak için bakanlıklarının çalışmalar sürdürdüklerini belirterek, "2-3 seneye kalmaz biz bu dengeyi yerine oturtarak fiyatların aşağı geleceğini göreceğiz" dedi. İşte Bakan Özhaseki'nin konuya ilişkin açıklaması...

Arabuluculuk kira krizini çözer mi? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Konut sektörü hükümetin kira krizine çözüm olarak getirdiği “arabuluculuk” sistemini değerlendirdi. 1 Eylül’de başlayacak olan yeni dönem için sektörde “çare olmaz” görüşü hâkim. Uzmanlar sorunun enflasyonun düşmesiyle çözülebileceğine dikkat çekti.

Gıda fiyatları 5 ayda yüzde 53 arttı!

Gıdadaki fiyat artışı 5 ayda yüzde 53’ü buldu. Uzmanlar, “Fiyatlardaki gerçek zamları 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinden sonra göreceğiz” dedi.

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini çevrimiçi olarak nasıl izleyebilirsiniz?

Samsung Galaxy S23 serisi, bu hafta 2023'ün ilk Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılıyor. 1 Şubat'ta merakla beklenen Galaxy S23 Ultra'yı ve söylentilere  göre 200 MP kamerasını göreceğiz .

Yakup Görceğiz kim Haberi

Yakup Görceğiz kim

Kısaca sizi tanıyabilir miyiz?


Aslen Karslıyım. 1973 Kars-Digor doğumluyum. 1987 yılında Menemen´e geldik. O yıldan bu yana Asarlık´ta ikamet ediyorum. Market işletiyorum. Esnafım.



Muhtarlık görevini kaç dönemdir yürütüyorsunuz? Nasıl muhtar olmaya karar verdiniz?


Muhtarlıkta ilk dönemim. 2014 yılı 30 Mar'ta muhtar seçildim. Muhtarlık aklımın ucundan bile geçmezdi. Vatandaştan gelen talebe göre, “devamlı buradasın, vatandaşla iç içesin, insanları az çok tanıyorsun, bize hizmet etmek için sen bire birsin” dediler. Önce kesinlikle olmaz, yapamam dedim. Herkes muhtar muhtar demeye başlayınca mecburen girmek zorunda kaldım. Şimdi muhtarlığı severek yapıyorum. Muhtar olduğuma pişman değilim. Mahalleye hizmet ettikçe, insanları sevindirdikçe ben de seviniyorum. Taş taş üstüne koyduğumda bu beni mutlu ediyor.



Mahallenizin şu anki nüfusu ne kadar?


Nüfusumuz 7 bin 800.



Mahallenizde en çok karşılaştığınız sorunlar nelerdir?


Olmaz olmazımız metro durağı....