25 / 04 / 2024

Yakut Evleri Bolluca daire fiyatları

Yakut Evleri Bolluca daire fiyatları

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Neo Bolluca 3 Evleri!

Neo Bolluca 3 Evleri 4 blok şeklinde metro istasyonuna yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Neo Bolluca 3 projesi Neo Yapı imzası taşıyor.

Neo Bolluca 3 Evleri!

Neo Bolluca 3 Evleri toplam 84 adet daireden meydana geliyor. Neo Yapı imzalı Neo Bolluca 3 projesi 4 blok şeklinde inşa ediliyor.

Neo Bolluca 3 Evleri lokasyon!

Neo Bolluca 3 Projesi, Neo Yapı tarafından inşa ediliyor. 4 bloklu olarak dizayn edilen projede toplam 84 daire yer alıyor. 4 blok olarak yükseliyor.

Kayseri Kınaş Yakut Evleri teslim tarihi 2017 yılının sonu!

Kınaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Kınaş Yakut Evleri projesi toplam 44 adet daireden oluşuyor. Kınaş Yakut Evleri' nde teslimler 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

NeoGölpark İstanbul Evleri 3. Köprü ile ön plana çıkıyor!

Neo Yapı, Bolluca'da konumlandırdığı NeoGölpark İstanbul Evleri ile yaşayanlara doğal bir hayat sunarken, yeni gelişmeler doğrultusunda her geçen gün değer kazanan bir proje olarak da yatırımcılardan büyük ilgi görüyor

Neo Gölpark Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor!

Temel attığı evlerle sahiplerine mutlu yaşamlar sağlayan Neo Yapı, Bolluca’da konumlandırdığı Neo Gölpark İstanbul Evleri ile doğa içinde huzurlu, sağlıklı ve de konforlu yaşam alanları sunuyor. Fiyatlar 780 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Antepia Evleri!

Antepia Evleri, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Gaziantep'te hayata geçirildi. Bankla kredisi kullanılabilen proje Yakut Mahallesi, Zümrüt Mahallesi ve Safir Mahallesi olarak 3 etaptan oluşuyor...

Antepia Gaziantep Evleri!

Antepia Gaziantep Evleri Yakut Mahallesi, Safir Mahallesi ve Zümrüt Mahallesi olmak üzere 3 kısımdan oluşuyor. Antepia Gaziantep Evleri fiyatları 262 bin 700 TL'den başlıyor...

Neo Gölpark Evleri'nin temel atma töreni 11 Mayıs'ta!

Arnavutköy Bolluca'da hayata geçirilecek olan Neo Gölpark Evleri'nin temel atma töreni 11 Mayıs'ta yapılacak...

Neo Bolluca Gölpark'ta fiyatlar 950 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Bolluca'da hayata geçirilen Göl Park Evleri konutlar 950 bin TL ile 1 milyon 750 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.Projede 6 ayrı mahalle konsepti bulunuyor...

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken bitti

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanandan 6 ay önce tamamlandı.

Royal Park Evleri'nde yüzde 20 indirim

Çorlu' da yapımı devam eden Royal Park Evleri' nde çok özel indirimlerle yeni bir kampanya başladı!...

Yakut Evleri Bolluca daire fiyatları Haberi

Yakut Evleri Bolluca daire fiyatları

Taş Dünyası İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Yakut Evleri İstanbul Arnavutköy Bolluca'da inşa ediliyor. Temmuz 2017'da tamamlanacak olan Arnavutköy Yakut Evleri bin 298 metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor.  İnşaat alana 3 bin 674 metrekare olan Yakut Evleri 4 katlı 2 blok şeklinde dizayn edildi. 


Orman manzarasına sahip  Yakut Evleri Bolluca'da 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 24 konut yer alıyor.  Projede daire genişlikleri 84 metrekare ile 178 metrekare arasında tasarlandı. Projede dairelerin metrekare satış fiyatı 3 bin 089 TL ile 3 bin 563-TL arasında değişiyor. 


Yakut Evleri fiyatları 2+1 daire fiyatları 300 bin TL ile 350 bin TL arasında, 3+1 dubleksler daire fiyatları 500 bin TL ile 550 bin TL arasında değişiyor. Projede bulunan dükkanlar 600 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Tamamı peşin ödemelerde...