25 / 04 / 2024

yalçınlar grup gölmahal

yalçınlar grup gölmahal

Yalçınlar Group, Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” yarışmasında, Gölmahal Müstakil Villa Projesi ile “Devam Eden En İyi Müstakil Konut Projesi” kategorisinde üç finalistten birisi oldu.

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de yatırıma devam kararı aldı!

Büyükçekmece Gölü kıyısında yaklaşık 40 Milyon Dolar yatırım tutarı ile hayat geçirdiği ilk markalı konut projesi olan GölMahal Villaları’nda sona yaklaşan Yalçınlar Group, bölgede yatırıma devam kararı aldı. Grup, bölgede 2.projesini hayat geçirmek için

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Keltek tarafından kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Villamahal satışta! Yeni proje!

Yalçınlar Grup tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Villamahal projesinde satışlar başladı. İki ve tek katlı villaların yer aldığı projede villa villa fiyatları 12 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Deniz tarafından kuruldu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Tuğrasan Grup Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuğrasan Grup Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Beheşti Yanar tarafından kuruldu.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Momenta Grup Gıda Eğitim İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Momenta Grup Gıda Eğitim İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyırt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Açıl tarafından kuruldu.

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

yalçınlar grup gölmahal Haberi

yalçınlar grup gölmahal

Sektörün önemli isimlerini bir araya getirecek ve önde gelen projelerin ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” 6 Kasım 2014’te Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşecek.

Uluslararası platformda da önemli bir yeri olan Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards”da 200’ün üzerinde başvuru içinden 135 proje yarıştı.

Tamamlanmış ve devam eden projeler olarak 2 ayrı kategoride ödüllerin sahiplerini bulacağı büyük finalde, Gölmahal Müstakil Villa Projesi, “En İyi Müstakil Konut Projesi” kategorisinde finale kalan üç proje arasında yer...