18 / 04 / 2024

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi nerede

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi nerede

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Nazım Ekşioğlu, Emrah Yığın ve Safa Ünver ortaklığında kuruldu. 

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Clp Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Clp Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Berna Yalçın ve Mustafa Dumankalkdı ortaklığında kuruldu.

Ari Yalıtım Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ari Yalıtım Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Bandak tarafından kuruldu. 

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hakan Arslan tarafından kuruldu. 

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Nazım Ekşioğlu, Emrah Yığın ve Safa Ünver ortaklığında kuruldu. 

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TDT Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TDT Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tanık Tunçel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özgür Doğan tarafından kuruldu.

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 60 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

A1708 Mimarlık Tasarım Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A1708 Mimarlık Tasarım Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zöhre Markaroğlu tarafından 10 bin TL sermaye kuruldu. 

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şahsenem Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

4sale Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4sale Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cihan Özcan ve Fülden Dabanlı ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Ahmet Sarıhan ve Onur Çoban ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi nerede Haberi

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi nerede

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Nazım Ekşioğlu, Emrah Yığın ve Safa Ünver ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Konusu ile ilgili olmak üzere danışmanlık yapmak


Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi...