25 / 04 / 2024

Yalın Evler ödemeleri

Yalın Evler ödemeleri

Firma bünyesinde faizsiz bir şekilde vadelendirme olanağının sunulduğu Yalın Evler ödemelerinin detayları haberimizde mevcut durumda...

Yalın Evler ödemeleri!

Firma bünyesinde faizsiz bir şekilde vadelendirme olanağının sunulduğu Yalın Evler ödemeleri ile ilgili ayrıtılı bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

Yalın Evler ödeme planı!

Daire fiyatlarının 250 bin dolardan başladığı Yalın Evler ödeme planı bilgisine göre firma olanakları ve banka kredisi kullanarak daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Tuzla Lokum Evler ödemeleri!

Toplam 53 dönüm arsa üzerinde yükselen proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da bulunuyor. Projede 722 adet bulunuyor. Tuzla Lokum Evler ödemeleri kapsamında 120 aya kadar farklılık gösteriyor.

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçın Menteş'in evine haciz geldi!

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

Esenyurt N City ödemeleri!

Toplam 450 adet daireden meydana gelen Esenyurt N City projesinde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 4 bloktan oluşuyor. İşte Esenyurt N City ödemeleri...

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Tuzla Lokum Evler ödemeleri!

Tuzla Lokum Evler ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. DKY İnşaat Lokum Evler projesinde yer alan konutların büyüklükleri 117 metrekare ile 154 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Yalçın Sezen: Konut kredisinde alternatif oluşturuyoruz!

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, 2013 yılı sonunda sektörde 110 milyar 198 milyon TL olan konut kredisi hacminin 2014 yılının 3. çeyreğinde 119 milyar 760 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.

Yalçın Kuşkan: Limanlar projesinin peşini bırakmayacağız!

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Yalın Evler ödemeleri Haberi

Yalın Evler ödemeleri



Yalın Evler projesinin satış süreci devam ediyor. Kemerburgaz Göktürk'te yer alan Yalın Evler’de 1+1'den, 5+1'e kadar tasarlanan daireler yer alıyor. 


Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığı girişimi ile hayata geçirilen ve toplam 39 bin 820 metrekare inşaat alanına sahip Yalın Evler projesinin arsa alanı ise 8 bin 600 metrekare. Yalın Evler ödemeleri bilgisine göre daire fiyatları şu şekilde sıralanıyor: 



Yalın Evler daire fiyatları: 


67 - 118 metrekare 1+1 daireler 207 bin dolar,

116 - 179 metrekare 2+1 daireler 372 bin dolar,

134 - 162 metrekare 2,5+1 daireler 503 bin dolar,

143 - 209 metrekare 3+1 daireler 516 bin dolar,

148 - 249 metrekare 3,5+1 daireler 495 bin dolar,

178 - 223 metrekare 4+1 daireler 532 bin dolar,

250 - 261 metrekare 5+1 daireler 821 bin dolar aralığında değişen...