20 / 04 / 2024

yalova arap emlakçı

yalova arap emlakçı

Yalova'da Arap turist sayısında beklenen patlaması yaşandı. Adeta Yalova'ya akın eden turistler, Termal'in yanı sıra il merkezi ve Çınarcık’ta da yoğunluk gösteriyor.

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak o ilde tam yüzde 20 indirimle imarlı arsa satacak! 

Yalova Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yalova Çiftlikköy'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Yalova Çiftlikköy'de konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova'daki konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 289 bin TL bedelle satılıyor.

Milli Emlak'tan o ilde konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova Termal ilçesindeki konut imarlı arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Çınarcık'ta imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ilanın detayları...

Milli Emlak Yalova'da 10 arsa ve 1 daire satıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Milli Emlak Yalova'da 10 arsa ve 1 daireyi satışa sunuyor. 7 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de ihalesi yapılacak olan gayrimenkullerin fiyatları 360 bin TL'den başlıyor...

Yalova Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yalova Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 780 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yalova Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yalova ili, merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 780 bin lira bedelle satışa çıkardı.

yalova arap emlakçı Haberi

yalova arap emlakçı

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Arapların son dönemlerde Yalova'ya ilgi göstermesinden dolayı Arap emlakçılar Türk emlakçıları solladı. Yalova'da emlak piyasasında Arapların atağa geçmesi Yalovalı emlakçıların işlerinde sekteye uğramalarına neden oldu. Yurt dışı konut satışlarının Arap emlakçılar tarafından yapılması yüzünden yaşadıkları mağduriyetle ilgili konuşan Yalova Emlakçılar Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, “Aşağı yukarı 23 seneden beri emlak sektöründeyim. 21 senede kazandığımızı 2 senede yitirdik. Ben şahsım adına değil, bütün emlakçılar adına konuşuyorum. Bizden fazla Arap var. Arapları kınamak şeklinde değil, bizlere yönelmesini istiyoruz. Çünkü Araplar kendi dostlarıyla beraber yaptıkları alışverişlere çok fazla para ödüyorlar. Ama direkt bizlere geldiği zaman yüzde yüz farkı görecekler. Şu anda zaten Fatih Caddesi’ne girdiğiniz zaman görürsünüz. Biliyorsunuz ki emlak sektörünün devletimize çok büyük bir faydası...