19 / 04 / 2024

Yalova Göral Termal Tatil Köyü projesi

Yalova Göral Termal Tatil Köyü projesi

Göral Sağlık Hizmetleri ve Yapı tarafından, Yalova Armutlu'ya Göral Termal Tatil Köyü projesi yapılacak. Göral Termal Tatil Köyü projesi yaklaşık 42 milyon 500 bin TL'ye malolacak.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Yalova'daki Gazi Minareli Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Üzerinde taşıdığı kurşun ve top mermileri izleriyle Yunan işgalinin acılarını yansıtan Yalova Güneyköy'deki tarihi cami, restorasyondan sonra tekrar ibadete açıldı.

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020!

Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020 ve Benim Kentim Yalova güncel fiyat listesi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Hediye Güral Gür: Yeni otel projemiz var!

NG Hotels, Sapanca’daki mevcut otelin yanında yıl içinde NG Sapanca Club’ın açılışı planlanıyor. Yeni otelin trendleri yansıtan 298 adet lüks ve estetik odaya sahip olduğunu belirten Gür, “Buna ek olarak Afyon için de yeni bir otel projemiz var” dedi…

Sabiha Gökçen'in yeni terminal inşaatı 2019'da başlayacak!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Ersel Göral, İSG'nin yatırımlarından ve hedeflerinden bahsetti. Göral, yeni terminal inşaatının 2019'da başlayacağını müjdeledi.

Yalova Göral Termal Tatil Köyü projesi Haberi

Yalova Göral Termal Tatil Köyü projesi


Göral Sağlık Hizmetleri ve Yapı tarafından, Yalova Armutlu'ya Göral Termal Tatil Köyü projesi yapılacak. Göral Termal Tatil Köyü projesi yaklaşık 42 milyon 500 bin TL'ye malolacak.


Armutlu Göral Termal Tatil Köyü projesi 8 bin 131 metrekare alanda inşa edilecek. Göral Termal Tatil Köyü projesinde 190 dairelik devremülk, otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, kafe, spor salonu ve çok amaçlı salonlar yer alıyor.


8 blok olarak tasarlanan Göral Termal Tatil Köyü projesinde bloklar 4-5 katlı olarak planlandı. Göral Termal Tatil Köyü projesinin toplam inşaat alanı 26 bin 351 metrekare.


Göral Termal Tatil Köyü projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, 5+2, 7+2 daire tipleri olacak. Projenin 24 ayda tamamlanaması hedefleniyor.



Gülcihan...