20 / 04 / 2024

yalova konut satış fiyatları

yalova konut satış fiyatları

12 Haziran’da yapılan Genel Seçim öncesi yavaşlayan konut satışlarında hareketlenme başladı. Haziran ayı rakamları ile vatandaşın yüzü gülerken; yılın ilk 6 ayında sürpriz Yalova’dan geldi.

Haziran ayı konut satış fiyatları hangi bölgelerde arttı?

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Metrekare başına konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalova'da arttı

Ocak 2019'da Yalova'da 698 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü (TÜİK), Ocak 2019 illere göre konut satış verilerini açıkladı. Yalova’da 2019 Ocak ayında 698 konut satışı gerçekleştirildi.

Yabancıya konut satışı 2018'de en çok o şehirde arttı!

Yabancıya konut satışı, 2018'de önceki yıla göre yüzde 253 ile en çok Samsun'da artarken, Samsun'u, yüzde 161 ile Ankara, yüzde 91 ile Yalova takip etti..

Trabzon yabancılara en fazla konut satılan 5. il!

2016 yılı Eylül ayında Trabzon, Yalova ile birlikte Türkiye genelinde yabancılara en fazla konut satışı yapılan 5. il oldu.

Kentplus Yalova Evleri satış ofisi!

Kentplus Yalova Evleri satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kentplus Yalova projesi konut ve devremüllk konseptinde tasarlandı...

Yalova yabancılara konut satışında Türkiye dördüncüsü oldu!

Yalova’da 2015 yılında 10 bin 723 konut satıldı. Yalova yabancılara konut satışında ise 2015 yılı aralık ayı verilerine göre 118 konutla Türkiye sıralamasında 4. sırada yer aldı.

2016 yılında Yalova'da konut satışları yüzde 30 artacak!

Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, 2016 yılında rekor satışlar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Akyol, 2016 yılında Yalova'da konut satışlarının yüzde 30 artacağını sözlerine ekledi.

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

Yalova'da Eylül ayında 794 konut satıldı!

Kocaeli Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Eylül ayı konut Satış İstatistiklerini açıkladı. İstatistiklere göre Türkiye'de geçtiğimiz Eylül ayında 92 bin 483 konut satışı gerçekleştirildi.

Yabancıya konut satışının yeni lideri İstanbul oldu!

Yabancıya konut satışlarında, bu yılın eylül ayında ilk sırayı 561 konut satışıyla İstanbul aldı. İstanbul'u sırasıyla 440 konutla Antalya, 126 konutla Yalova izledi.

Yabancılar en çok İstanbul'dan konut satın aldı!

Yabancılara yapılan konutsatışlarında, bu yılın eylül ayında ilk sırayı 561 konut satışıyla İstanbul aldı. İstanbul’u 440 konutla Antalya, 126 konutla Yalova, 112 konutla Bursa, 105 konutla Trabzon, 85 konutla Muğla izledi.

Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 arttı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

Haziran ayı konut satış fiyatları hangi bölgelerde arttı?

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Metrekare başına konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalova'da arttı

Yabancılara konut satışı en fazla Yalova'da oldu!

Geçtiğimiz yıl yüzde 11 artış ile yaklaşık 595 bin turist ağırlayan Yalova, yılın ilk çeyreğinde yabancılara konut satışının da en fazla arttığı il oldu.

yalova konut satış fiyatları Haberi

yalova konut satış fiyatları

12 Haziran’da yapılan Genel Seçim öncesi yavaşlayan konut satışlarında hareketlenme başladı. Haziran ayı rakamları ile vatandaşın yüzü gülerken; yılın ilk 6 ayında sürpriz Yalova’dan geldi.  Konut satış fiyatlarındaki yükselişin geçen ayki sürprizi Adana, temmuz ayında koltuğunu Yalova’ya bıraktı.


Türkiye, 12 Haziran’da yapılan Genel Seçim sonrası, henüz hükümet kurulmadığı halde, ekonominin lokomotif sektörü gayrimenkulde yüzlerin güleceğinin sinyallerini veriyor. 2013 yılında rekor kıran konut satışları, 2014 yılını kısmi bir geri çekilme ile tamamladı. Yatırımcıların daha temkinli adımlar attığı 2015 satışlarıyla yüzler gülmeye başlamıştı. TÜİK verilerine göre yılın ilk dört ayı sonucunda konut satışları 416.535 olarak gerçekleşirken, bu rakam son 3 yılın rekoru olmuştu. Mayıs ayında ise tüm illerde düşüşler yaşandı. Yine TÜİK verilerine göre; seçimlerin tamamlanması ile birlikte Haziran’ın ikinci yarısında yaşanan...