26 / 04 / 2024

Yalova Park

Yalova Park

Türk gayrimenkul firmaları Mütekabiliyet Yasası'nın avantajlarını anlatmak ve projelerini tanıtmak için Kuveyt'e gidiyor. Körfez ülkelerine sıcak satısın da yapılacağı 'Onur Ülkesi Türkiye' temalı fuara 18 Türk firması katılacak

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

TMSF Eter Park Yalova Gayrimenkulleri 180 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eter Park Yalova Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Sakura Park’ta yüzde 20 indirim, hemen teslim, hemen tapu!

Yalova’da yaşamın başladığı ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yıl sonuna kadar geçerli yüzde 20 indirim fırsatı. Ağustos ayı fiyatlarının geçerli olacağı kampanyada 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla villa sahibi olmak için son gün 31 Aralık.

Sakura Park’ta yaşam başladı!

Yalova’nın ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1 ,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park’ta 72 ünite yer alıyor.

Yalova Sakura Park'ta yaşam başladı!

Yalova'nın ilk ve tek country projesi Sakura Park'ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park'ta 72 ünite yer alıyor.

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Yalova golf sahası inşaatı başladı!

Yalova Belediyesince Osmanlı Parkı içerisinde mini golf sahasının yapımına başladı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Daha önceden açılışını yaptığımız satranç parkımızdan sonra halkımızı farklı bir oyun alanıyla daha buluşturuyoruz. Osmanlı Parkı içerisinde yer alacak olan mini golf sahasının y

Türkiye'nin ilk santranç parkı Yalova'da açılıyor!

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak.

Yalova'ya botanik park projesi için düğmeye basıldı!

Yalova’nın Koru Belediyesi, beldeye botanik park yapacak. 10 bin metrekare alana yapılacak dev projede binlerce bitki türü yer alacak.

Yalova'ya Doğal Yaşam Parkı Sosyal Paylaşım Merkezi geliyor!

Türkiye’nin sokak hayvanları için yapılacak en büyük Doğal Yaşam Parkı Sosyal Paylaşım Merkezi için düğmeye basıldı. Yalova’da 32 dönüm üzerine inşa edilecek merkezde sokak hayvanları doğal bir ortamda yaşama imkanı bulacak.

Armutlu Armodies Termal Park devremülk fiyatları!

Yalova'nın Armutlu ilçesinde yer alan Armodies Termal Park'ta devremülkler 3 tip apart daireden meydana geliyor. 7 gece 8 gün konaklama imkanı sunulan Armutlu Armodies Termal Park'ın daire fiyatları şöyle:

Yalova Park Haberi

Yalova Park

HER yıl Kuveyt'te düzenlenen 'Kuveyt Gayrimenkul Fuarı' yarın başlıyor. Kuveyt Ekonomi Bakanlığı tarafından eylülde yapılması planlanan ancak ertelenen fuara bu yıl Türkiye'den 18 firma katılıyor. 16-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek fuar Expocity tarafından ilk defa 'Onur Ülke Türkiye' temasıyla gerçekleştirilecek. 


Bu yıl 11. 'si düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren Inrema ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla katılacak firmalar arasında Emlak Konut GYO, Viatrans, GAP İnşaat, Sarp Group, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Tuğra Gayrimenkul, Kamışoğlu Group, Bodmm Ege Evleri, Cathay, ÖzkarÖzülke, Haliç Panorama, Yalova Park, Helis Yapı, Proje Beyaz ve AKS Yapı yer alıyor. DEİK ve Körfez'den yatırımcılann katılacağı fuarda sıcak satış da yapılacak. 


Yasayı anlatacaklar Her yıl 7 binden fazla katılımcıyı ağırlayan fuara, Umman, Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez...