20 / 04 / 2024

yalova pendik İDO

yalova pendik İDO

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova - Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve de ihtiyaçlarına göre düzenlendi.İDO, Yalova - Pendik hattına gece yarısı seferi koydu.

İstanbul'da 208.5 milyon TL'ye imarlı arsa! Yüzde 40 peşinatla 5 taksit imkanı!

İstanbul İli Pendik Belediyesi Başkanlığı, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 5 taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik'te 2 taksitle 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Doğu (Kavakpınar) ve Dolayoba mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İşte o arsanın tapu devri resmen gerçekleştirildi...

Artaş Grubu, İstanbul Pendik'teki Milpa arazisini 99.9 milyon dolara satın aldı! 

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisi, Artaş Grubu tarafından satın alındı. Satış tutarı KDV hariç 99 milyon 893 bin 84 dolar olarak belirtildi. İşte ayrıntılar...

Pendik Dolayoba 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi, 12 pafta, 3946 parselin doğusundaki tescil harici alan ile 3947 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik’te  yüzde 30 indirim fırsatı!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, Yalova manzaralı daireleriyle “Müstakil Yaşam” konseptine üst düzey bir boyut getiriyor. Projede yer alan dairelerde peşin ödemede yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi açıldı!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Toymuş tarafından açıldı.

yalova pendik İDO Haberi

yalova pendik İDO

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO), Yalova ve İstanbul arasında gece yarısı seferlerine başladığı bildirildi.


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova-Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve ihtiyaçlarına göre düzenlendi.


Buna göre, Yalova ve Pendik arasında saat 23.55'te sefer olacak. İlk etapta 20 Kasım'da başlayan ve 31 Aralık'a kadar haftanın 7 günü karşılıklı devam edecek seferlerle iki şehir arasındaki denizden bağlantı, gece yarısı da mümkün...