24 / 04 / 2024

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Akay tarafından 200 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Keklikçi tarafından kuruldu.

Kibaroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kibaroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Önkibar tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açlan tarafından kuruldu.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Mehdioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ubeyd Osmani ve Umeyir Osmani ortaklığında kuruldu.

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Sıtdık Azizoğlu tarafından kuruldu.

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Özer Karaböberli tarafından kuruldu.

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Şirin Bazuk tarafından kuruldu.

Saadetoğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saadetoğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Abubekir Anli tarafından kuruldu.

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Akay tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. 


Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; YAPI a-)   Resmi özel şahıs ve kurumların her türlü inşaat işlerini kat karşılığı, emanet usulü ve diğer ihale usulleri ile üstlenmek ve inşaatlarını yapmak.  b-)  Şirket her türlü gayri menkullerin alım ve satımını, kiralanması ve kiraya verilmesi gibi emlak komisyonculuğu işlerini yapabilir. c-)    Şirket sanayi tesisleri, yol, köprü, su, kanalizasyon, baraj, konut, toplu konut, çarşı, işyeri, fabrika ve turistik tesisleri inşaatı ve taahhütlerini yapmak. d-)   Prefabrik konut ve yapı inşaat tesisleri kurmak, inşaat malzemeleri alım satımını, gerektiğinde imalat, ithalatını ihracatını yapmak. e-)   Her türlü inşaat onarım, montaj, kontrol, bakım, imalat ve...