25 / 04 / 2024

Yamakoğlu Yapı

Yamakoğlu Yapı

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Akay tarafından 200 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Velioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Velioğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı'dan 75 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 75 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eroğlu Yapı'dan 75 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 75 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Eroğlu Yapı'dan 125 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı 2. çeyrek faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı'nın 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Mecidoğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mecidoğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Pesci tarafından kuruldu.

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arman Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çolak tarafından kuruldu. 

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Yamakoğlu Yapı Haberi

Yamakoğlu Yapı

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Akay tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. 


Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; YAPI a-)   Resmi özel şahıs ve kurumların her türlü inşaat işlerini kat karşılığı, emanet usulü ve diğer ihale usulleri ile üstlenmek ve inşaatlarını yapmak.  b-)  Şirket her türlü gayri menkullerin alım ve satımını, kiralanması ve kiraya verilmesi gibi emlak komisyonculuğu işlerini yapabilir. c-)    Şirket sanayi tesisleri, yol, köprü, su, kanalizasyon, baraj, konut, toplu konut, çarşı, işyeri, fabrika ve turistik tesisleri inşaatı ve taahhütlerini yapmak. d-)   Prefabrik konut ve yapı inşaat tesisleri kurmak, inşaat malzemeleri alım satımını, gerektiğinde imalat, ithalatını ihracatını yapmak. e-)   Her türlü inşaat onarım, montaj, kontrol, bakım, imalat ve...