20 / 04 / 2024

yangın haberleri 2014

yangın haberleri 2014

İstanbul İtfaiyesi verilerinden derlenen bilgilere göre, 2014 yılının 11 aylık döneminde İstanbul’da yaşanan yangınların 8 bin 683’ü sigara nedeniyle çıktı, bu rakam yüzde 41.2 gibi büyük bir orana tekabül etti.

Amasya'da ahşap ev kül oldu!

Amasya'nın Merzifon ilçesinde yangın çıktı. Yangın esnasında evde olan ve dumandan etkilenen anne Özgür ve kızı Femire Karakuzu, 112 Acil Servis ekiplerince Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Adrasan'da orman yangını çıktı!

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, İnceboyun mevkisindeki kızıl çam alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı. Yangının, kuvvetli rüzgar nedeniyle büyüdüğü öğrenildi.

Yangın yönetmeliği 2014!

Binaların yangından korunması hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 9 Eylül 2009 tarihinde 27344 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler ile yangın yönetmeliği 2014..

Orman yangın sayısı yüzde 50 azaldı!

AA muhabirinin Orman Genel Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgiye göre, Türkiye'de 2014'te geçen yıla göre orman yangını sayısı yüzde 50, yanan alan miktarı ise yüzde 75 azaldı.

Seferihisar Devlet Hastanesi yangın tadilat işleri ihalesi 12 Eylül'de!

Kamu Hastane Birliği Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu; Seferihisar Devlet Hastanesi yangın tadilat işlerini 12 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Tadilat işi 45 günde tamamlanacak.

Karaburun'a yangın gözetleme kulesi yapılacak!

Şile Orman İşletme Müdürlüğü, Sahilköy Orman İşletme Şefliği Karaburun Yangın Gözetleme Kulesi Yapım İşi ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde saat 15.30'da yapılacak ve 75 günde tamamlanacak.

İsveç'teki orman yangını kontrol altına alındı!

Başkent Stockholm'ün 150 kilometre batısındaki Vastmanland'da 31 Temmuz 2014 Perşembe günü başlayan ve de binlerce hektar ormanlık alanı tahrip eden yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde yangın çıktı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aşmasıyla Avustralya'nın birçok yerinde yangınlar çıktı. Cumartesi günü ve gecesi iki eyalette yapılan uyarılardan sonra birçok bölgede pazar sabahı yangın haberleri gelmeye başladı.

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

yangın haberleri 2014 Haberi

yangın haberleri 2014


İstanbul İtfaiyesi verilerinden derlenen bilgilere göre, 2014 yılının 11 aylık döneminde İstanbul’da yaşanan yangınların 8 bin 683’ü sigara nedeniyle çıktı, bu rakam yüzde 41.2 gibi büyük bir orana tekabül etti. Kentte elektrik kontağı nedeniyle çıkan yangınlar, yüzde 22.8 (4 bin 793) ile ikinci sırayı aldı. Elektrikli ev aletlerinden kaynaklanan yangınlar yüzde 5.1 (1072), baca yangınları ise yüzde 4.8 (1017) olarak...