29 / 03 / 2024

yangına karşı önlem

yangına karşı önlem

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

TZOB Başkanı Bayraktar: Tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması önlenmeli

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarım topraklarının korunması ile ilgili yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu. Bayraktar; “Artık bir karış toprak dahi kaybedilmemelidir. Bu amaçla tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması kesinlikle önlenmelidir.”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Bakan Tunç'tan deprem bölgesi için flaş açıklama! Yasa geliyor: Yıkım kararına karşı davalar 170 güne düşecek!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesinde yıkım kararlarına karşı açılan davalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Tunç'un o açıklaması...

Türkiye Barolar Birliği, KDV ve ÖTV artışlarına karşı hukuki savaş başlattı!

Türkiye Barolar Birliği (TBB), Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarının ve Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) artırılmasına ilişkin kararlarına karşı hukuki mücadele başlattı. İşte ayrıntılar...

A-101’den Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi: S20 FE 500 TL daha düştü! 12 Haziran 2023 fiyat listesi…

 A-101 Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi yaptı. S20 FE’nin tüm renk modellerinde 500 TL daha indirim yapan A-101’in indirimi merak konusu oldu. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi…

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Ev sahiplerinin fahiş kirada yeni oyunu akıllara durgunluk verdi!

Fahiş kira fiyatlarına karşı önlem almak için Ticaret Bakanlığı harekete geçince konut sahipleri de boş durmadı. Kira fiyatlarını yükseltmek amacıyla akıllara durgunluk verecek yöntemlere başvuran ev sahiplerinin yeni yöntemi ifşa oldu.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

SGK’da EYT mesaisi! Ücretler tam iki katına çıkarıldı!  Çalışanlar ne kadar alacak?

Edinilen bilgiye göre, SGK'da mesai saatlerinin uzatıldı. EYT başvurularındaki yoğunluk sebebiyle SGK çalışanlarının aylık fazla mesai süresi 50 saatten 100 saate çıkarıldı ve buna karşılık SGK çalışanlarına müjdeli bir haber geldi.

TMO ramazandaki fiyat artışlarına karşı büyük önlem aldı! Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek! Çok ucuza satın alabilirsiniz

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan ramazanda bazı ürünlerde yaşanabilecek fiyat artışlarına karşı önlem aldıklarına dair açıklama geldi.

yangına karşı önlem Haberi

yangına karşı önlem

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, 25 Eylül-1 Ekim 2018 Yangından Korunma Haftası dolayısıyla açıklama yaptı. AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini söyledi.

Dış cephe yangılarına yanıcı yapı malzemelerinin kullanılmasının neden olduğunu söyleyen AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, yanıcı maddelerin güvenliği tehdit ettiğini ve ülke ekonomisine verdiğini söyledi. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Projelerde seçilen malzemeler ile yapılarda yanmaz cepheler oluşturulup, kayıplar önlenebilir. Yapıların yangın güvenliğini sağlamak için malzeme üreticilerinin de büyük çaba sarf etmesi gerekiyor. Yangın karşısında malzemelerin tepkileri, standartlara uygunluğu dikkate alınmalı ve tüm malzemelerin hiç yanmaz olması planlanmalıdır. AKG Gazbeton AR-GE Merkezi çalışmaları sonucunda A1 Sınıfı Hiç Yanmaz Isı Yalıtım Plağı Minepor...