28 / 03 / 2024

Yapı Enerji 2015 hedefleri

Yapı Enerji 2015 hedefleri

Doğal yalıtım harçları üretimi yapan Yapı Enerji, Türkiye'de doğal izolasyon ürünleri alanında, yapı endüstrisine katma değer üretmeyi hedefliyor...

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş, Eren Baki Akkuş ve Naif Batın Akkuş ortaklığında kuruldu.

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yılmaz ve Nurettin Emiroğlu ortaklığında kuruldu.

Tarsun Yapı Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarsun Yapı Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Mevlüt Yutar ve Sait Dursun ortaklığında kuruldu.

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de KAdir Ardal ve Ramazan Karabulut ortaklığında kuruldu.

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı. Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kuzhan tarafından açıldı.

Turkau Yapı Enerji Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Turkau Yapı Enerji Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler’de 400 bin TL sermaye bedeli  ile Yunus Emre Evcil tarafından kuruldu.

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Tolun tarafından kuruldu.

İşte Türkiye’nin hayata geçireceği mega projeler!

Türkiye'de mega projelere son yıllarda hız verildi. Ulaşım, alt yapı, enerji ve savunma alanlarında mega projeler dünyanın gıptayla baktığı projeler olarak hayata geçirilmeye başlandı.

Diri Yapı Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diri Yapı Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Harun Çakmak, Faruk Çakmak ve Fulden Erdem Çakmak tarafından 1 milyon 700 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Onc Yapı Enerji Anonim Şirketi Mehmet Yılmaz Öncel tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yapı Enerji 2015 hedefleri Haberi

Yapı Enerji 2015 hedefleri

Yapı Enerji Doğal Yalıtım Malzemeleri Ar-Ge Müdürü Arif Yüce, çalışmalarındaki temel hedefin, tamamen Türkiye'nin yerli kaynaklarını kullanarak ve geri dönüşüm konusuna da hassasiyetle eğilerek, enerji verimli ısısal konfor ve klimayı bina içerisinde en üst seviyelerde oluşturmak olduğunu dile getirdi. Yüce, bu amaçla, doğal malzemelerle üretilen son derece hafif, nefes alabilen ve mükemmel ısı yalıtımı yapabilen, uygulaması son derece kolay bir ürün ailesi olan Styronit markasını geliştirdiklerini vurguladı. Türkiye'nin bu konudaki ihtiyaçları, potansiyeli ve yapılabilecekler dikkate alındığında, firmanın üretimi ile ilgili işin henüz başında olduğunu belirten Yüce şu bilgileri verdi: "İmalatlarımızın en önemli kısmı, yapı sektörünün genelini dikkate alarak, yeni yapılan binalara, yenilikçi ve daha konforlu çözümler sunmak amacıyla iç ve dış sıva olarak yalıtıma yönelik yapılıyor. 

Bunun yanı sıra, çeşitli...