19 / 04 / 2024

Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı hatay

Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı hatay

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından 3-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Antakya’da gerçekleştirilecek olan “Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” için tanıtım hazırlıkları başladı

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Sny Yapı İnşaat Ve Gıda Saat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sny Yapı İnşaat Ve Gıda Saat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sunay Güngör tarafından kuruldu.

Aymeg Yapı İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymeg Yapı İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldız tarafından kuruldu.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile Arvin Andiç, İlker Turgut ve Nermin Günel ortaklığında kuruldu.

Yapsam Asfalt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapsam Asfalt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Şenal tarafından kuruldu.

Tuanay Yapı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Tuanay Yapı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürdal Aydemir tarafından kuruldu.

Esbek Yapı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esbek Yapı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fırat tarafından kuruldu.

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yüce tarafından kuruldu.

Divanlar Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divanlar Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Ali Şahin tarafından kuruldu.

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı hatay Haberi

Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı hatay


Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından 3-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Antakya’da yapılacak olan “Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” için tanıtım hazırlıkları başladı


Hatay Valisi Erdal Ata’nın 2016 yıl içerisinde yapılan Tarım ve Mobilya Fuarı’nda iş dünyasını ateşleyen “Hatay Fuarlar Şehri Olabilir” söyleminin yarattığı sinerjinin ardından, şimdi de Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından 3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında 5 gün sürecek olan “Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” için tanıtım hazırlıkları başladı.


3-7 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak ve 5 gün sürecek olan “Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” hakkında bir açıklama gerçekleştiren Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş,  “Son 6 yıldır Ortadoğu’daki yaşanan ve bizlerin tasvip etmediği savaşın etkisiyle Hatay’da yaşanan ekonomik sıkıntıları bir...