26 / 04 / 2024

Yapı kooperatifleri e devlet

Yapı kooperatifleri e devlet

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan değişiklik kapsamında yapı kooperatifleri artık il müdürlüklerine gidilmeden "e-Devlet kapısı" üzerinden kurulabilecek.

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Emekli aylığında yanlış hesap düzeltmeleri yapılacak: Eğer emekli aylığı hesaplamasında yanlışlık varsa...

Emekli aylığı hesaplamalarında hata oluştuğunda düzeltme işlemi oldukça önemlidir. Yanlış hesaplamaların giderilmesi, emeklilerin haklarını korumak ve adaleti sağlamak için gereklidir. EYT düzenlemesi çerçevesinde, yaklaşık 2 milyon kişi emekli aylığına kavuşmuş durumda.

Bankada parası olanlar acilen bu son dakika rakamlarına bakın! Gören de de duyan da inanamıyor!

Bankada parası olanlar, mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Eğer sizin de bankada paranız varsa acilen bu rakamlara bakın...

Trafikte bunu yaptıysanız başınız çok ağrıyacak! Cebinizden anında 1.671 TL çıkacak!

Araç sahiplerine önemli bir duyuru yapıldı. Eğer bu hataları yaparsanız cebinizde para kalmayacak. İşte detaylar!

Çocuğu olan aileler müjde! Aile Bakanlığı çocuklu ailelere sosyal yardım yapıyor! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına 350 ile 650 TL arasında destek ödemesi yapıyor. İşte ödemeye ilişkin merak edilenler...

QNB Finansbank hesabı olan acilen baksın! Flaş bir duyuru yapıldı! Çok acil şubeye gitmeniz gerek!

QNB Finansbank hesabı olanlar nefes bile alamadan çabucak buraya baksın! İnanılmaz bir açıklama yapıldı! Eğer yayımlanan listede adınız varsa hemen şimdi şubeye gitmeniz gerekiyor!

Ev tapusu olanlar dikkat! Bu işlemi yapmayanların ellerinden tapuları gidecek! Elinizi çabuk sayılı günler kaldı!

Kendine ait evi olanlara duyuru yapıldı. Eğer bu işlemi yapmazsanız, elinizden tapunuz gidecek. İşte detaylar!

e-Devlet'e başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet’ten hemen müracaat edin! PTT'den 900 ile 2.500 TL arasında anında nakit para alın! 

Devlet dar gelirli vatandaşlara destek ödemesi yapıyor. e-Devlet’ten hemen müracaat edin! PTT'den 900 ile 2.500 TL arasında anında nakit para alın. İşte ödemelere ilişkin merak edilenler...

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuranlar anında alıyor! Çocuk desteğine zam geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere çocuk yardımı ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuranlar anında alıyor! Çocuk desteğine zam geldi mi? Hemen siz de bakın!

Yapı kooperatifleri e devlet Haberi

Yapı kooperatifleri e devlet

Türkiye'nin kooperatifçilik sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan yapı kooperatifleri konut, sanayi sitesi ve toplu iş yeri olarak 3'e ayrılıyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 35 binin üzerinde yapı kooperatifi kuruluş işlemlerinde bürokrasiyi azaltmak ve şeffaflığı yükseltmek için tip ana sözleşmelerde ve uygulamalarına yön veren mevzuat kapsamında değişikliğe gitti. 

Bu kapsamda yapı kooperatifleri artık il müdürlüklerine gitmeye gerek kalmadan, online olarak "e-Devlet kapısı" üzerinden yapılabilecek.

Kooperatif yöneticileri, genel kurullarına Bakanlık temsilcisi görevlendirilmesi isteğini, kuruma gitmeden e-Devlet ile gerçekleştirebilecek.

Bakanlık temsilcileri tarafından tutanaklar ile diğer bilgi ve belgeler, e-kooperatif sistemine genel kurul sonrasında işlenecek, böylelikle ortaklar katılamasalar dahi alınan kararlara e-Devlet kapısıda yer alacak. 

Değişiklik kapsamında ortaklar varsa görüş, öneri ve şikayetlerini ıslak imzalı dilekçe yazmadan ve posta işleriyle zaman...