28 / 03 / 2024

Yapı Sektörü Kariyer

Yapı Sektörü Kariyer

İstihdam endeksi verilerini değerlendiren Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, "Yapı sektörü yeni iş ilanları sayısında yüzde 20 oranında artış yaşanırken, bu sektörden gelen iş ilanları sayısı 1.864 olarak gerçekleşti" dedi

Konut fiyatlarında düşüş olmayacak! Sektör temsilcileri uyarıyor! Vatandaşlara yönelik teşvikler sağlanmalı!

Yapı sektöründe girdi maliyetindeki yükselişler müteahhit firmaları zorluyor. Son yıllarda hem inşaat malzemelerinde hem de arsadaki fiyatlarında yüzde 100'ün üzerinde yaşanan artışlar konut arzını azaltarak piyasanın durağanlaşmasına neden oldu.  

İnşaat sektörünün profesyonelleri bir araya geldi...

Yapı sektörü profesyonelleri, InSuppliers tarafından düzenlenen ve sürdürebilirlik alanında verimlilik, çevre dostu ürün gibi hizmetler ve yeni iş ve iletişim modellerinin ele alındığı etkinlikte buluştular.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Modüler prefabrik yapı sektörü 2022'den umutlu!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Pazarlama modüler sektörüne ilişkin 2022 beklentilerini açıkladı.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Konut ve inşaat sektörünü 2021'in ikinci yarısında neler bekliyor?

Türkiye İMSAD tarafından, yapı sektöründe ve ekonomi çevrelerinde dikkatle beklenen aylık sektör raporunu yayınladı. Rapora göre, inşaat sektöründe hareketlenme başladı.

İnşaat sektöründe pandemi senaryosu!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevrelerince takip edilen aylık sektör raporunu yayınladı. Rapora göre; yüksek üretim artışı 2021'in ilk 2 ayında da sürdü. İşte raporda yer verilen tespitler...

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Yeşil Mutabakat yapı sektörünü nasıl etkileyecek?

Yeşil Mutabakat Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınması için önemli bir imkan olarak belirtiliyor. Peki nedir Yeşil Mutabakat? Çimento ve yapı sektörlerini nasıl etkiler? İşte detaylar...

Yapı Sektörü Kariyer Haberi

Yapı Sektörü Kariyer

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre mayıs ayında yeni iş ilanları oranında yüzde 10 artış yaşandı. Sağlık, yapı ve gıda istihdamın lokomotif sektörleri olmayı sürdürüyor. Satış temsilcisi ve mühendislik pozisyonlarına olan talep hız kesmeden artmaya devam ediyor.

İşe alımlarda sağlık, yapı ve gıda sektörleri başı çekiyor


Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre mayıs ayında yeni iş ilanları oranında bir önceki aya kıyasla yüzde 10 artış oldu. Mayıs ayında toplam 15 bin 233 yeni iş ilanı yayınlanırken, yaklaşık 54 bin kişi yeni iş fırsatı yakaladı. 


Yapı, gıda ve telekom zirvede 


İstihdam endeksi verilerini değerlendiren Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, “Mayıs ayında en çok istihdam sağlayan sektörler sağlık, yapı, gıda, tekstil ve telekom sektörleri olduğunu ifade ederek, “Mayıs ayında yüzde 28...