26 / 04 / 2024

yapı stoku son durumu

yapı stoku son durumu

Yapı stoklarının illere göre dağılımı TBMM gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

STK'lardan yapı stoku açıklaması: 10 milyon civarındaki yapı stokunun 6-7 milyonu riskli!

Adana'da aralarında KESK, DİSK, Adana Barosu, TMMOB ve Adana Tabip Odası'nın da bulunduğu sivil toplum kuruluşları ortak açıklamalarında riskli yapı stokuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 158 personel alacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı yapılan son dakika açıklamasında 158 tarım ve orman uzman yardımcısı alınacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kaçak yapılara son! Bakan Özhaseki resmen açıkladı: Bina Kimlik Sistemi hayata geçiriliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapıların kontrolünü sağlamak amacıyla ‘Bina Kimlik Sistemi’ni hayata geçirdiklerini açıkladı.

Son Dakika: Aralık ayı 65 yaş ve engelli aylıkları hesaplara yatırılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan son dakika açıklamaya göre, engelli ve 65 yaş aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Son Dakika! 3.9 şiddetinde deprem

Son dakika deprem haberleri. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre 3.9 şiddetinde bir deprem gerçekleşti. İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki 200 bin konutun yapımı son gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesinin hızlı şekilde ayağa kaldırılması için 850 bin bağımsız birimden 200 konutun yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

SON DAKİKA! Peş peşe deprem! Hatay ve Kahramanmaraş sallandı!

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Hatay ve Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi.

Halkbank'tan emeklilere son dakika müjdesi! Tam 3 bin TL ParafPara'yı aman kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Halkbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında emekli vatandaşlara tam 3 bin TL ParafPara verileceği belirtildi. İşte Halkbank emekli kampanyasının detayları...

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

İş Bankası'nın flaş kampanyası için son 3 gün! Kaçırmayın!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklaması ile 300 TL Maxipuan verileceği belirtildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

yapı stoku son durumu Haberi

yapı stoku son durumu

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Yapı stoklarının illere göre dağılımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Önergesinde 4 soru soran Gürer, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Gürer, ilk olarak "Ülkemizde yapı stoklarının illere göre dağılımı nedir?" sorusuna yanıt aradı.

Kaçak olarak teşekkül eden yapı stoklarının hangileri olduğunu da soran Gürer, kentlerin tamamında yapı envanterinin yapılıp yapılmadığını da sordu.

Gürer, son olarak "Ülkemizde kentlerde yaşam kalitesini karşılayacak, standartlara uygun yapı stoku var mıdır? Var ise hangileridir?" diye sordu.