16 / 04 / 2024

yapı ürün ödülleri

yapı ürün ödülleri

Yapı-Endüstri Merkezi’nin YEM Ödülleri Projesi kapsamında, 23. Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektörünün en iyi yapı malzemesi seçiliyor.

22. Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü kazananları belli oldu!

22. Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü kazananları belli oldu. Ödüle bu sene ülkemizde süregelmekte olan altyapı ve üstyapı yatırımlarının kurum, kuruluş ve kişilere özendirici etkileri damgasını vurdu.

Türk yapı sektörünün en iyi malzemesi seçiliyor!

YEM Ödülleri Projesi kapsamında verilecek Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektörünün 2013 yılında en iyi yapı malzemesi 21. kez seçilecek.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Özel sektörün dış borcu ne kadar oldu? Kritik rakam açıklandı

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, mayıs sonu itibariyle 5,4 milyar dolar azalarak 163,6 milyar dolara gerilemiş durumda.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

İzmir'de riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi,30 Ekim depremi sonrasında ağır ve orta hasarlı olarak tespit edilen yapılar ile 1998 yılındaki yönetmelik öncesi ruhsat alan veya 6306 sayılı yasayla riskli kabul edilen yapıların dönüşümüne ilişkin düzenleme oy birliğiyle geçti.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'da değişiklik!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunu'nda değişiklik!

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun İle 3065 Sayılı Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Konut satışlarındaki artış beyaz eşya sektörünü de etkiledi!

TÜRKBESD Başkanı Can Dinçer, beyaz eşya sektörünü düğün sezonu, düşük faizli tüketici kredisi fırsatı ve konut satışlarındaki artışın etkilediğini belirtti...

yapı ürün ödülleri Haberi

yapı ürün ödülleri

Yapı sektörünün en kapsamlı yapı ürün rehberi “Yapı Kataloğu”nu 42 yıldır yayımlayan Yapı-Endüstri Merkezi tarafından Türk yapı sektörünün en iyi malzemesi seçiliyor.

Yeni ürün ve teknolojileri desteklemek amacıyla verilen ödüller, Türkiye’nin ve bölgenin en büyük yapı buluşması 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da sahiplerini bulacak.

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” olarak 47 yıldır hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen 23. kez verilecek olan Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektöründe yılın en iyi ürünü belirlenecek.

Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” yapı malzemesi alanında yeni teknoloji ve ürünleri destekleyerek sektörün gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu amaçlar doğrultusunda Yapı-Endüstri Merkezi hizmetlerinden yapı malzemesi alanında sektörün vazgeçilmez başvuru kaynağı olan Yapı Kataloğu’nu Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” katılımcı firma ürünlerinin...