25 / 04 / 2024

Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı

Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı. Stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.

Ayder Yenileme ve Koruma Projesi için Arama Konferansı yapıldı!

“Ayder Yenileme ve Koruma Projesi” kapsamında ilk önemli adım atılarak, Ayder halkı olmak üzere, çalışmanın tüm paydaşları Arama Konferansında bir araya geldi..

Karayollarında yenileme ve yapım çalışmaları!

Karayollarının yenileme ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Kurban Bayramı nedeniyle 8 Ekim saat 08:00'e kadar otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş yapılacak...

DGS Yapı Malzemeleri ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGS Yapı Malzemeleri ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rüstem Seven tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Dinç Sokak'ta kuruldu.

Aladağlar Yapı Malzemeleri ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aladağlar Yapı Malzemeleri ve Taahhüt Limited Şirketi, Mehmet Çiftkaya, Dovletmyrat Allayev tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de Emin İş Merkezi, Bahçelievler'de kuruldu.

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Metin Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Sarıyer, İstinye 'de kuruldu.

YCL Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCL Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selim Yücel tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül 2014 tarihinde Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Nilay Yapı Tekstil ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilay Yapı Tekstil ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Halis Turan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Kum Yapı Proje ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gültekin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Kağıthane, Yahya Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Yosun Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yosun Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Reşit Karadeniz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, 257. Sokak'ta kuruldu.

Baybil Hafriyat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybil Hafriyat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Bayram, Kadir Bilgiseven tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos'ta Avcılar, Parseller'de kuruldu.

Ak Al Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak Al Yapı Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, İlker Aksu, Recep Altuntaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Sultangazi, Habibler 2711 Sokak'ta kuruldu.

Serhend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serhend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Faysal Geylani tarafından İstanbul Beylikdüzü Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

İnkon Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnkon Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile İstanbul Pendik'te kuruldu. Şirketin ortakları A. Salih Baltacı ve Özgür Taner Özkan...

Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı Haberi

Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı


Antalya Expo Center'da düzenlenen fuarda stant açan Muğla Büyükşehir Belediyesi, stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.


Yaklaşık 200 firmanın katıldığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi standının yoğun ilgi gördüğü fuarda, mimarlar, içmimarlar, makine mühendisleri, elektrik mühendisleri meslek odaları mesleki etkinler düzenledi.


Konferans, panel, yarışma, sergi ve özel sunumların yer aldığı fuarda ayrıca, tarihi ve kültürel mirasın korunmasında büyük önem taşıyan restorasyon sektörünün ve yerel yönetimler ile Tarihi Kentler Birliği üyesi belediyeler stant açtı.

Muğla Büyükşehir...