18 / 04 / 2024

Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Çadır, Kadir Er, Ahmet Er ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Üsküdar, Valide Atik Mahallesi, Miroğlu Sokak'ta kuruldu.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farbam Marine Kıyı Yapıları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehtap Uğurkan tarafından kuruldu.

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Sağır ve Yavuz Sağır tarafından kuruldu.

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

Narge Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narge Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Yazar tarafından kuruldu.

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Dormenler Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dormenler Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okul tarafından kuruldu.

Şantiye Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Şantiye Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Manduz ve Öztürk Karataş ortaklığında kuruldu.

Gefa Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gefa Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Araz, Gökhan Uyar ve Hakan Uyar tarafından kuruldu.

Hexagon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hexagon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Demirhan tarafından kuruldu.

Şafak1 Yapı Madencilik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak1 Yapı Madencilik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nail Şafak ve Vahit Şafak ortaklığında kuruldu..

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çobanoğlu tarafından kuruldu. 

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Çadır, Kadir Er, Ahmet Er ortaklığıyla 100  bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Üsküdar, Valide Atik Mahallesi, Miroğlu Sokak'ta kuruldu. 


Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...