23 / 04 / 2024

Yapıtürk Elitist Park

Yapıtürk Elitist Park

Halkalı Elitist Park Konutları'nda son 43 daire sadece yüzde 1 KDV oranıyla alıcılarını bekliyor...

Elitistpark Halkalı 'da 185 bin liraya 1 oda 1 salon!

Halkalı Elitist Park Evleri 'nde 123 konut bulunuyor, projede fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor

Yapıtürk Elitistpark'ta 465 bin TL'ye 3+1!

Yapıtürk tarafından Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen Elitist Park Evleri projesinde 185 bin liradan başlayan fiyatlar konut alıcılarına sunuluyor... Proje kapsamında teslimler, önümüzdeki ay...

Halkalı Elitist’te 60 ay sıfır faizle! 185 bin liraya!

Yapıtürk imzası taşıyan Elitist projesinde fiyat değişimi yaşanarak 1+1 dairelerin fiyatları 185 bin liraya yükseldi. Peşin ödemede indirimin uygulandığı projede daire teslimleri Ekim ayında gerçekleştirilecek

Yapıtürk Elitist’te 165 bin liraya 1+1! Yüzde 10 indirim!

Küçükçekmece Halkalı'da yükselen Yapıtürk Elitist Park projesinde fiyatlar 165 bin liradan başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor

Yapıtürk Elitist Park'ta 265 bin TL'ye 2+1! Yüzde 10 indirim!

Küçükçekmce Halkalı'da yükselen Yapıtürk Elitist Park projesinde peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor

Türk Vatandaşlığı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

Türk Vatandaşlığı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi kapsamında en az 3 yıl süre ile Türkiye'de ikamet etmeleri şartının getirilmesi amaçlanıyor.

Türk yapı malzemeleri sektöründen Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat!

Türk yapı malzemeleri sektörü, 2021 yılı Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Sektör, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22’lik bir artış yakaladı.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile iş yerlerinin kira giderlerinin azalan ciro oranınca hesaplanan kısmının Hazine tarafından karşılanması amaçlanıyor.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatta dünyada ilk 10'a girecek!

İDDMİB Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, "Türk yapı malzemelerinin ihracatının bu sene rakam olarak çok az düşse bile tonajında ciddi artış olduğunu görüyoruz. Türk yapı malzemelerinin ihracatı hızlı bir şekilde büyüyecektir'' diye konuştu.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun kapsamında çatılı iş yerinde kiracı olan esnafların, kiraya verenin yazılı rızası olmadan, kira sözleşmesine ortak alabilmesi veya kira ilişkisini başkasına devredebilmesi amaçlanıyor.

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı'ndan Hatay Reyhanlı'da lojistik merkezi yapım işi ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Hatay İli, Reyhanlı İlçesi, İbrahimpaşa Mahallesi'nde lojistik merkezi yapım işi ihale ediyor. 

Türk yapı sektörü Avrupalı müteahhitler ile buluştu!

Türk yapı malzemeleri sektörü, Avrupalı müteahhitler ile Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de buluştu.

Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısı!

Türkiye-Çekya İş Forumu'nda önemli açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısında bulundu.

Yapıtürk Elitist Park Haberi

Yapıtürk Elitist Park


Yapıtürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Elitist Park Konutları İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Atakent'te yükseliyor. Halkalı Elitist Park Konutları'nda son 43 dairenin satışı devam ediyor. 


2 bloktan oluşan toplam 123 dairesi bulunan Elitistpark Konutları 6 bin metrekare inşaat alanına konumladırıldı. Halkalı Elitistpark Evleri'nde konut teslimleri hemen yapılıyor. 


Atakent Elitist Park'ta yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, özel kat bahçeleri, yazlık sinema, tv oyun odası,kafeterya gibi sosyal alanlar alıcılarına konforlu bir yaşam sunuyor.


Elitistpark projesinde daire büyüklükleri 62 metrekare ile 152 metrekare arasında değişiyor. Halkalı Elitist Park Evleri'nde 1+1 daireler 185 bin TL ile 235 bin TL, 2+1 daireler 275 bin TL ile 385 bin TL arasında satışa sunuluyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin ise...