26 / 04 / 2024

Yargıcı adana şubesi

Yargıcı adana şubesi

Bugün, modern ve de şehirli kadının vazgeçilmezi haline gelen Yargıcı, Adana’da ki ikinci mağazasını M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi açtı. Yargıcı, mağaza sayısını 52’ye çıkarttı.

En düşük memur maaşı 30 bin TL'mi olacak? Memur ve memur emeklileri dikkat! Bu sefer rakam geldi!

SES Adana Şubesi tarafından yapılan bir açıklamada 22 bin TL'lik memur maaşının şimdiden eridiği ifade edilerek, rakamın 30 bin TL olması talep edildi. İşte ayrıntılar...

Oyuncuların 69 milyar dolarlık Activision anlaşması davasını bozuldu

Microsoft Corp, "Call of Duty" video oyun yapımcısı Activision Blizzard Inc'i satın almak için yaptığı 69 milyar dolarlık anlaşmada, Cuma günü ABD'li bir yargıcın özel takım elbiseli oyuncuların satın alma işlemini önceden engellemesine izin vermemesi üzerine olası bir erken yasal engelden kurtuldu.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Yargıcı adana şubesi Haberi

Yargıcı adana şubesi

Rahatlığı, şıklığı ve sadeliği ön plana çıkararak hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlarıyla yeni sezonda da göz dolduran Yargıcı  Türkiye’nin dört bir yanında bulunan mağazalarına, bir yenisini daha ekleyerek mağaza sayısını 52’ye çıkarttı.

Adana’da Ziyapaşa Bulvarı’ndan sonra ikinci mağazasının kapılarını M1 Merkez Adana AVM’nde açan Yargıcı, şık dekorasyonu ve renkli koleksiyonu ile göz dolduruyor.

Yargıcı, Adana’daki ilk AVM mağazası olan ve konfeksiyondan aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar tüm ürünlere ulaşabileceğiniz 116 metrekarelik bu yeni mağazasıyla Çukurova bölgesine yatırım yapmaya devam ediyor.

Yazın en güzel renklerinin yansıdığı Yargıcı’nın yaz koleksiyonunu daha yakından görmek ve %50 indirimle gardıroplarınıza yatırım yapmak için size en yakın Yargıcı mağazasına uğramayı unutmayın.

Yargıcı’nın birbirinden şık ürünlerini ayrıca tüm Türkiye’ye gönderim imkanı sunan Online Shop’tan da (shop.yargici.com.tr)...