23 / 04 / 2024

Yargıcı, Adana’da ikinci mağazasını açtı!

Yargıcı, Adana’da ikinci mağazasını açtı!

Bugün, modern ve de şehirli kadının vazgeçilmezi haline gelen Yargıcı, Adana’da ki ikinci mağazasını M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi açtı. Yargıcı, mağaza sayısını 52’ye çıkarttı.



Rahatlığı, şıklığı ve sadeliği ön plana çıkararak hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlarıyla yeni sezonda da göz dolduran Yargıcı  Türkiye’nin dört bir yanında bulunan mağazalarına, bir yenisini daha ekleyerek mağaza sayısını 52’ye çıkarttı.

 

Adana’da Ziyapaşa Bulvarı’ndan sonra ikinci mağazasının kapılarını M1 Merkez  Adana  AVM’nde açan Yargıcı, şık dekorasyonu ve renkli koleksiyonu ile göz dolduruyor.

 

Yargıcı, Adana’daki ilk AVM mağazası olan ve konfeksiyondan aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar tüm ürünlere ulaşabileceğiniz 116 metrekarelik bu yeni mağazasıyla Çukurova bölgesine yatırım yapmaya devam ediyor.

 

Yazın en güzel renklerinin yansıdığı Yargıcı’nın yaz koleksiyonunu daha yakından görmek ve %50 indirimle gardıroplarınıza yatırım yapmak için size en yakın Yargıcı mağazasına uğramayı unutmayın.

 

Yargıcı’nın birbirinden şık ürünlerini ayrıca tüm Türkiye’ye gönderim imkanı sunan Online Shop’tan da (shop.yargici.com.tr) ulaşabilirsiniz.



Geri Dön