29 / 03 / 2024

Yargıcı telefon

Yargıcı telefon

Bugün, modern ve de şehirli kadının vazgeçilmezi haline gelen Yargıcı, Adana’da ki ikinci mağazasını M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi açtı. Yargıcı, mağaza sayısını 52’ye çıkarttı.

Trump'ın emlak imparatorluğuna yargı kararı: Dolandırıcılık yaptı!

ABD eski Başkanı Donald Trump yargı kararıyla sarsıldı. New York Başsavcısı Letitia James tarafından açılan sivil davada Trump'ın bankaları, sigortacıları ve başkalarını dolandırdığına karar verildi.

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmetiyle, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağladığını ifade etti.

Honor’dan çok ucuz telefon! İşte fiyatı ve özellikleri

Honor Play 40S Çin'de tanıtıldı. Snapdragon 480+'dan gücünü alan akıllı telefon, uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Honor Magic V2: İleri katlanabilir telefon teknolojisi!

Honor, bugünkü etkinliğinde yeni katlanabilir telefon modeli Honor Magic V2'yi tanıttı. Bu son teknoloji cihaz, kullanıcılara etkileyici özellikler sunuyor. İşte Honor Magic V2'nin özellikleri ve fiyatı...

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google, muhteşem tasarımı ve olağanüstü performansıyla Pixel Fold'u piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasına yeni bir çağ açıyor. Yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları büyüleyen Pixel Fold, katlanabilir telefonların geleceğini şekillendiriyor.

Apple iPhone'a zam yaptı, vatandaş telefon kiralamaya başladı! Aylık ve yıllık iPhone kiralama dönemi başladı!

Apple'ın zam haberi vatandaşları telefon kiralamaya yöneltti! Kiralabunu.com'da iPhone kiralama talepleri rekor kırdı, kullanıcılar bütçelerine uygun seçeneklerle istedikleri modeli kiralamaya başladı.

iPhone kullanıcıları dikkat! Telefonunuzun yavaşlamaması için hemen bunları yapmaya başlayın!

iPhone kullanıcıları, uzun süreli kullanımlarda telefonlarının yavaşladığından ve pilinin çok yavaşladığından şikayetçi. Bunu önlemek için birçok kişi yeni telefonlar aldı. Yeni bir telefon satın almadan önce, telefonunuzu hızlandırmanın birkaç yolu vardır. İşte iPhone'unuzu hızlandırmak için bazı b

Oyuncuların 69 milyar dolarlık Activision anlaşması davasını bozuldu

Microsoft Corp, "Call of Duty" video oyun yapımcısı Activision Blizzard Inc'i satın almak için yaptığı 69 milyar dolarlık anlaşmada, Cuma günü ABD'li bir yargıcın özel takım elbiseli oyuncuların satın alma işlemini önceden engellemesine izin vermemesi üzerine olası bir erken yasal engelden kurtuldu.

Telefon kullanıcılarına duyuru yapıldı! 81 il için geçerli!

Telefon kullanıcıları için önemli bir duyuru yapıldı. O hattı tercih edenlere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yapıldı. İşte detaylar!

Karısına 'neden erkek doğurmadın' demek psikolojik şiddet sayılacak! Yargıtay boşanma sebebi olarak belirledi!

Yargıtay boşanma davasında çarpıcı bir karar aldı. Yargıtay Hukuk Dairesi ‘’neden erkek çocuk doğurmadın?’’ diye eşini hor gören erkek eşi kusurlu buldu. İşte kararla ilgili tüm detaylar…

Sahte kiralık konut dolandırıcılığına dikkat! Aman bu tuzağa düşmeyin!

Dolandırıcıların yeni hedefi konut sahipleri ve kiracılar oldu. Dolandırıcılar, asıl kira fiyatı 5 bin olan bir evi, 3 bin liraya gösteriyor ve kiranın uygun olduğunu görenler de hemen ilgili telefon numarasını arıyor. İşte ne oluyorsa bundan sonra oluyor.

Katlanabilen Oppo telefon: Oppo Find N2! 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon dünyasındaki yerini üst basamaklara taşımayı hedefleyen ve hızlı bir yükseliş gösteren Oppo Find N2, kullanıcıların beğenisini kazandı. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bu reklama sakın tıklamayın! Banka hesaplarınız bir anda boşalabilir!Dünyanın en büyük dolandırıcı reklam ağı keşfedildi

Akıllı telefonlar üzerinde sürekli uygulamalar üzerinden sahte reklamlar çıkıyor. İşte dolandırıcılık vakaları da bu yüzden artış gösterdi. Telefon kullananlar bu reklamlara asla tıklamayın. İşte detaylar...

Yargıcı telefon Haberi

Yargıcı telefon

Rahatlığı, şıklığı ve sadeliği ön plana çıkararak hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlarıyla yeni sezonda da göz dolduran Yargıcı  Türkiye’nin dört bir yanında bulunan mağazalarına, bir yenisini daha ekleyerek mağaza sayısını 52’ye çıkarttı.

Adana’da Ziyapaşa Bulvarı’ndan sonra ikinci mağazasının kapılarını M1 Merkez Adana AVM’nde açan Yargıcı, şık dekorasyonu ve renkli koleksiyonu ile göz dolduruyor.

Yargıcı, Adana’daki ilk AVM mağazası olan ve konfeksiyondan aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar tüm ürünlere ulaşabileceğiniz 116 metrekarelik bu yeni mağazasıyla Çukurova bölgesine yatırım yapmaya devam ediyor.

Yazın en güzel renklerinin yansıdığı Yargıcı’nın yaz koleksiyonunu daha yakından görmek ve %50 indirimle gardıroplarınıza yatırım yapmak için size en yakın Yargıcı mağazasına uğramayı unutmayın.

Yargıcı’nın birbirinden şık ürünlerini ayrıca tüm Türkiye’ye gönderim imkanı sunan Online Shop’tan da (shop.yargici.com.tr)...