28 / 03 / 2024

Yaşam Plus projesi satılık

Yaşam Plus projesi satılık

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edilen Yaşam Plus projesi, 6 ve 13 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

İHH, İdlib'de Yaşam Evleri projesiyle briket ev inşa edecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki iş savaş sebebiyle İdlib'e göç eden Suriyelileri daha iyi imkanlara kavuşturmak için  "Yaşam Evleri" projesi kapsamında 40 metrekarelik briket evler inşa edecek.

TCDD'den Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi açıklaması!

TCDD Genel Müdürlüğü, Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi'yle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Başakşehir'e V Mall Yaşam Merkezi geliyor!

V Mall Yaşam Merkezi projesi İstanbul’un en gözde ilçeleri arasında yer alan Başakşehir’de Emlak Konut GYO’dan alınan arsa üzerinde hayata geçiriliyor...

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Deniz Feneri İdlib'de Acil Yaşam Evleri yapacak!

Deniz Feneri Derneği'nden İdlib'de  "Acil Yaşam Evleri Projesi" kapsamında ilk etapta 500 ev yapacağı açıklaması geldi...

Park Yaşam Santorini projesi mimarisiyle dikkat çekiyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de Park Yaşam Santorini Projesi'ni gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Körfez manzarasına sahip olacak proje,  “Mahallede yaşam var” sloganıyla ön plana çıkıyor.

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi bin projeyi geride bıraktı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi Projesi, ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında ilk elemeyi başarıyla geçti.

Yaşam Plus projesi satılık Haberi

Yaşam Plus projesi satılık

Dairelerin teslimlerine 24 ay sonra başlanmaı planlanan Yaşam Plus projesi içerisinde; 100 adet konut ve 17 adet ticari birim yer alıyor. 


Konut fiyatlarının 350 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yaşam Plus projesinde yer alan konutlar; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Toplam 24 bin 979 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yaşam Plus projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yaşama geçiriliyor. 



Yüzde 25, 30 ve 40 peşinatla firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirm yapılan Yaşam Plus Bağcılar projesinde; 130 araçlık kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve oyun alanları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Yaşam Plus projesi, Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine başlandı. 


Telefon: 444 75...