18 / 04 / 2024

Yaşamda Kalite Proje ve Fikir Yarışması kazanan projeler

Yaşamda Kalite Proje ve Fikir Yarışması kazanan projeler

Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi ve İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaşamda Kalite Proje/Fikir Yarışmasında ilköğretim ve lise öğrencilerinin birbirinden iddialı projeleri yer aldı.

BESA Holding konut stokuna çözüm sunmak için kolları sıvadı! Ankara'ya 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerin azalmasıyla ev fiyatları hızla yükseldi. Kiralık konut stokunun azalması ise kira fiyatlarının artmasına neden oldu. BESA Holding konut stokuna can suyu olacak yeni projeler için kolları sıvadı. 

Senetlerde zaman aşımı süresi nedir?

Ticaret alanında çok fazla kullanılan senetler, Türk Ticaret Kanunu kapsamında düzenlenmektedir. Buna göre günlük yaşamda satış sözleşmesi ya da ödünç sözleşmesi olarak kullanılan senetler de kıymetli evraklar statüsünde bulunuyor.

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projeleri için resmen start verdi. TOKİ'nin Ankara projelerinin ihaleleri Şubat ve Mart aylarında yapılacak.

İş GYO'dan Balmumcu, Ömerli ve Tuzla'ya 3 yeni proje geliyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı devam eden projelerinin dışında yeni projeler geliştirmeye de devam ediyor. İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ana odağımız konut projelerimiz olacak” diye konuştu.

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan 65 yaş üstüne müjde: 60 proje değerlendiriliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Yaşlı Destek Programı'na ilişkin açıklama yaptı. Göktaş, Yaşlı Destek Programı'nı (YADES) Türkiye genelinde yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında 60 yeni proje başvurusu alındığını aktardı. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

Bu ilde yaşayanlara Temmuz 2023 müjdesi geldi! TOKİ 86 konutluk yeni proje inşa edecek!

Bu ilde yaşayanlara Temmuz 2023 müjdesi geldi! TOKİ 86 konutluk yeni proje inşa edecek... Hemen bu detaylara bakın...

Son 5 yılın zam şampiyonu süt oldu! Ürünlerdeki zam oranlarını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Son 5 yılda gündelik yaşamda kullanılan ürünlerin fiyatı yüzde 500’ün üzerinde zamlandı. Zam şampiyonu ise süt oldu.

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor... Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projeleri detayları...

Yaşamda Kalite Proje ve Fikir Yarışması kazanan projeler Haberi

Yaşamda Kalite Proje ve Fikir Yarışması kazanan projeler


Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi ve İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaşamda Kalite Proje/Fikir Yarışmasında ilköğretim ve lise öğrencilerinin birbirinden iddialı projeleri yer aldı. 

Yaşar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışmada doğanın gücünden yararlanan Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü'nde düzenlenen Yaşamda Kalite Proje/Fikir Yarışması'na  katılan öğrencilerin çalışmalarından bazıları şöyle: Dalga enerjisinden elektrik Hüseyin Onur Onma ve Berke Kahraman (Özel Çakabey Okulları) İlköğretim öğrencileri 'Mavi Dalga Enerjisi' ismini verdikleri projede, yenilenebilir enerji kaynaklarından olan dalganın hareket enerjisinden elektrik enerjisi üretmeyi amaçladı. 

Yakıtsız otomobil Zeynep Deniz Lal (Özel Çakabey Okulları) Doğa dostu bir otomobil için rüzgar enerjisikullanüdı. Otomobilin önüne yerleştirilen pervane sistemi ile aracın elektrik enerjisini depolayarak hareket etmesi sağlandı. 


Doruk Ünal, Doruk Turanlı (özel Ege Lisesi) Yangına direnen ağaçlar Lidya islamoğlu, Batıhan Taşova...