26 / 04 / 2024

yasemin özilhan evi

yasemin özilhan evi

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Yasemin Şefkatli hayalindeki evi yaptıracak!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğluyla evlenmeye hazırlanan mimar Yasemin Şefkatli kendi evini çizdi. Yakın zaman içerisinde evin iç yapımına da başlanacak. 

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü!

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

Yasemin Taciroğlu evi için eşya aldı!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, arkadaşlarının Ulus'ta yeni açtığı dekorasyon mağazasına gitti. Taciroğlu, ev eşyası ve ev aksesuarı baktıktan sonra annesinin atolyesi için hediye aldı...

Yasemin Özilhan yeni açtığı restoranını denetledi!

Çeşme tatilinden dönen Yasemin Özilhan, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Atiye Sokak'ta yeni açtıkları restoranı denetleyen Özilhan, restoranın dolu olduğunu görünce sevindi.

Yasemin Özilhan'ın çocuk mağazası 15 şubeye ulaştı!

Ekrandan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, kendini geliştirdi. Sosyetik güzelin, halkla ilişkiler ve tanıtımını yürütüp reyon düzeniyle bile ilgilendiği çocuk mağazası kısa sürede 15 şubeye ulaştı.

Yasemin Özilhan'ın çocuk giyim mağazası 15 Nisan'da açılacak!

İşadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atılıyor. Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Carter's'ı Akmerkez'in alt katına taşıyan Özilhan, 15 Nisan'da açılış yapacak.

Mevlana Evi çadıra göre daha kullanışlı ve ekonomik!

Düzce Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'nden Van'daki depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 490 Mevlana Evi 49 kamyon ile yola çıktı. Evlere "Mevlana" ismi verilmesinin nedeni Kızılay'ın misyonunu da anlatması...

Yasemin Konakları 2. Etapta 580 bin TL'ye 4+1!

2013 senesinin Ocak ayında sahiplerine teslim edilecek olan Yasemin Konakları 2, Mutlu İnşaat, Keleşoğlu Group ile Gül İnşaat imzası taşıyor. 2011 Eylülde temeli atılan proje Yenibosnada yükseliyor

Vakıflar, İzmir'de evi restorasyon karşılığı kiralıyor!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir ili Konak ilçesi Esnafşeyh mahallesinde bulunan evi restorasyon işi karşılığında kiraya verecek. İhale, 16 Kasım 2011 Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

yasemin özilhan evi Haberi

yasemin özilhan evi

Fit vücuduyla, dikkat çeken eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde, sağlık bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özilhan pandemi süresi boyunca evde daha çok vakit geçirmeyi planlıyor.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu...