19 / 04 / 2024

Yasemin Sener ve pRchitect Mimarlık ve İletişim Söyleşi

Yasemin Sener ve pRchitect Mimarlık ve İletişim Söyleşi

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

Adalet Yasemin Akad kimdir? Adalet Yasemin Akad ne iş yapmaktadır? 

Doğuş Otomotiv Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Adalet Yasemin Akad kimdir? Adalet Yasemin Akad hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 338 bin 80 TL sermaye bedeli ile Yasemin Öztaşkent tarafından kuruldu.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

Yasemin Rezan Kolbaşı hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı?

Arzum Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Yasemin Rezan Kolbaşı kimdir? Nerede okudu ve nerede çalıştı? Hangi tarihte Arzum’da görev almaya başladı? İşte Yasemin Rezan Kolbaşı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Sener İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sener İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Erol Şen tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Ct Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Yasemin Tozkoparan tarafından kuruldu.

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

Yasemin Sener ve pRchitect Mimarlık ve İletişim Söyleşi Haberi

Yasemin Sener ve pRchitect Mimarlık ve İletişim Söyleşi

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Kulübü 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin de son söyleşisini pRchitect kurucusu, Mimar, İletişimci ve Gazeteci Yasemin Şener ile yapıyor. Yasemin Şener’in mimarlık dünyasında iletişimin rolü ve önemi üzerine yapacağı “Mimarlık ve İletişim” başlıklı söyleşi 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te üniversitenin Bademlik Kampüsü’nde gerçekleşecek.


pRchitect’in kurucusu Mimar, İletişimci ve Gazeteci Yasemin Şener, 1997 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1997-2000 yılları arasında Doğan Burda Dergi Grubu’nda AD art+decor dergisinde Muhabir, 2000-2004 yılları arasında ELLE dergisinde Editör, 2004-2006 yıllarında...