26 / 04 / 2024

Yassıadada inşaat başlıyor mu

Yassıadada inşaat başlıyor mu

Yassıda, 'Özgürlük ve Demokrasi Adası' olacağı ve Üst düzey devlet adamlarının ağırlanacağı adada inşa edilecek olan otel ve kongre merkezin müteahhitlik görevini ise Mesa üstlendi.

Yassıada'da inşaat başlıyor mu?

Askeri darbe sonrası Başbakan ve bakanların yargılandığı Yassıada ile Sivriada dün imzalanan protokolle TOBB iştiraklerinden Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş.’ye devredildi. İnşaat ruhsatı da tamamlanan adalarda kısa süre içinde ilk kazma vurulacak.

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 619 milyon 816 bin TL olarak açıklanan projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Pendik Çamçeşme'de hayata geçirdiği Arkatlı Evler'de teslimler başlıyor. Arkatlı Evler projesinde 894 bağımsız birim yer alıyor. 

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

TOKİ Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor! Silifke'ye 447 konutluk dev proje geliyor! 

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor. Silifke'de hayata geçirilecek olan proje 444 milyon 258 bin 890 TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Yassıadada inşaat başlıyor mu Haberi

Yassıadada inşaat başlıyor mu

1960 darbesinden sonra Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı ada olarak hafızalara kazınan Yassıada, ‘Özgürlük ve Demokrasi Adası’ olarak projelendirildi. Yassıada ve Sivriada’da yapılacak otel ve kongre merkezi projelerinin müteahhitlik görevini ise Mesa üstlendi. Projenin temel atma töreninin geçtiğimiz günlerde yapıldığını söyleyen Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, projenin tarihi de koruyarak hayata geçirileceğini belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, bu tesisleri 30 yıl işletip bakanlığa devredecek.


85 BİN METREKARE YAPIM ALANI


Yassıada’da tarihi Bizans dönemine dayanan 7-8 tane tarihi yapı bulunduğunu hatırlatan Mesa Genel Müdürü Can Aynagöz, “Yargılamaların gerçekleştiği alanlar korunup restore edilecek. İnşaat süreci birkaç etap halinde ihalelerle ilerleyecek” dedi. Sivriada’da yapacakları kongre merkezinde ise yılda 5-6 kongre yapılacağını söyleyen Aynagöz, iki projenin toplam 85 bin metrekare yapım alanı bulunduğunu...