19 / 04 / 2024

Yaveriye TOKİ başvuruları

Yaveriye TOKİ başvuruları

Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi,

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Manisa Demirci TOKİ başvuruları!

9 bin 90 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Manisa Demirci Konutları'nda başvuru işlemleri sırasında bedeli alınıyor. Manisa Demirci TOKİ başvuruları 3 Ağustos'ta başlıyor.

Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları yarın son!

Aylık taksitlerin 889,04 TL ile ödenebildiği Zonguldak Alaplı TOKİ Evleri'nde yer alan toplam 2 adet konut satışa sunuluyor. Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları bugün son!

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeme yapılan Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları bugün son. Projede toplam 149 adet konut satışa sunuluyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları yarın son!

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeme yapılan Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri'nde toplam 149 adet konut satışa sunuluyor. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları yarın son.

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nda yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları 3 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları bitti mi?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan toplam 149 adet konut satışa sunuluyor. Peki Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları bitti mi?

Viranşehir TOKİ başvuruları yarın son!

Kura çekiminin 7 Ağustos'ta gerçekleşeceği Viranşehir TOKİ Konutları'nda toplam 467 konut kuralı satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Viranşehir TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

3+1 daire seçeneği bulunan Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutları'nda toplam 149 adet konut satışa sunuluyor. Peki Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Bursa Keles TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Bursa Keles TOKİ projesinde yer alan toplam 80 adet konutu satışa sunuyor.Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Peki Bursa Keles TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Nevşehir Kale TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

9 bin 567 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Nevşehir Merkez Kale TOKİ Evleri'nde toplam 98 adet konut satılıyor.Peki Nevşehir Kale TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Konya Sarayönü TOKİ başvuruları başladı!

Aylık taksitlerin 308,69 TL 'den başlangıç gösterdiği Konya Sarayönü TOKİ Konutları'nda toplam 45 konut satışa sunuluyor. Konya Sarayönü TOKİ başvuruları başladı.

Konya Meram 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

3 oda 1 salon daire seçeneği bulunan Konya Meram 1. etap TOKİ Evleri'nde yer alan 3 adat konut açık satışa sunuluyor. Konya Meram 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

Yaveriye TOKİ başvuruları Haberi

Yaveriye TOKİ başvuruları

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı.  Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi, örnek daireleri çok beğenen Başkan Kara "Bu konutlann yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alana 256, artı 10 olmak üzere toplam 266 konut yapıldı. Buradan ve Yeşilyurt TOKl'den elde edeceğimiz gelir ile Yeşilyurt ıjesi de tamamlandı Mahallesinin tamamının kentsel dönüşümünü tamamlayacağız. Girişimlerimiz ile TOKİ standart projeleri yerine burada farklı bir çalışma uygulandı. Osmaniye'nin hava koşullanna uygun, balkonları geniş, mimarisi farklı bir proje. 123 ve 106 metre karelik...